OnePlus, OnePlus 12 için yeni 50W kablosuz şarj cihazını piyasaya sürdü

OnePlus, OnePlus 12 için yeni 50W kablosuz şarj cihazını piyasaya sürdü

OnePlus, 10. yıldönümü amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 12'yi Çin'de tanıttı. Marka, en yeni premium slab telefonuyla taş üstünde taş bırakmıyor.

Cihaz, OnePlus 11 için bırakılan ancak önceki modellerde mevcut olan kablosuz şarj desteğini geri getiriyor. Kesin olmak gerekirse, en yeni OnePlus 12, tıpkı OnePlus 10 Pro ve OnePlus 9 Pro gibi 50W AIRVOOC standardını destekliyor.

Ancak marka yine de yeni bir kablosuz şarj cihazı çıkardı. Gelin bu aksesuara bir göz atalım.

OnePlus'ın yeni kablosuz şarj standı resmi olarak 'OnePlus AIRVOOC 50W Wireless Flash Charger A1' olarak adlandırılıyor. Eski model gibi tek bir beyaz renk seçeneğiyle geliyor.

Bu yeni şarj aksesuarı Çin'de 299 Yen (~40$) olarak fiyatlandırıldı. Sınırlı bir süre için 249 Yen'den (~35$) satılacaktır. Ayrıca, OnePlus 12 ile birlikte satın alınırsa 199 Yen (~30$) karşılığında temin edilebilir.

Ürün, bu makalenin yazıldığı sırada henüz markanın resmi web sitesinde listelenmedi. Ancak bir perakendeci listesi sayesinde ürün hakkında birkaç şey biliyoruz.

OnePlus, yeni kablosuz şarj cihazının OnePlus 12'nin 5.400mAh pilinin %50'sini sadece 23 dakikada doldurabileceğini iddia ediyor. Şarj standı çift bobinli bir tasarım kullanıyor ve telefonu dinlendirmek için 60° eğim açısına sahip.

Şarj cihazı, ısıyı kontrol altında tutmak için kelebek kanadı hava soğutma teknolojisine sahiptir. Geceleri fan hızını ve şarj hızını azaltan akıllı sessiz mod desteği vardır.

İlginç bir şekilde, bu aksesuar yalnızca OnePlus 12 ve Oppo Find X6 Pro ile uyumludur. Bu nedenle, 50W AIRVOOC desteğine sahip eski OnePlus ve Oppo telefon kullanıcılarının eski şarj cihazına yatırım yapmaları gerekecek.

Son olarak, telefonlar maksimum 2 mm kalınlığında bir kılıf kullanılarak şarj edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.