'OpenAI, ChatGPT Mağazasının tanıtımını 2024 başına kadar erteledi'

'OpenAI, ChatGPT Mağazasının tanıtımını 2024 başına kadar erteledi'

OpenAI, GPT Mağazasının tanıtımını 2024 yılının başlarına kadar erteledi. Reuters bunu yazıyor. ABD'li yapay zeka araştırma firmasının, ilk kullanıcılarından gelen geri bildirimlerden sonra bazı iyileştirmeler yapmak istediği bildirildi.

Reuters haber ajansının editörleri, OpenAI'den erteleme haberini içeren bir iç notu görebildi. Ancak OpenAI'nin GPT mağazasını tam olarak ne zaman piyasaya sürmeyi planladığı belli değil.

OpenAI, Kasım ayı başındaki geliştirici konferansında, kullanıcıların yapay zekalı sohbet robotunun özelleştirilmiş sürümlerini oluşturmalarına olanak tanıyan yeni bir platform duyurmuştu. Bu özel GPT'ler yalnızca ChatGPT Plus ve Enterprise aboneleri tarafından kullanılabilir. OpenAI daha sonra GPT Store'u da duyurdu: bu, özel GPT'lerin yaratıcılarının gelir elde etmesine olanak tanıyan bir mağaza. OpenAI aynı zamanda dijital mağazanın ekran görüntülerini de paylaştı ve yapay zekalı sohbet robotunun özelleştirilmiş versiyonlarından örnekler gösterdi. GPT'lerin oluşturulması ve paylaşılması 6 Kasım'dan bu yana mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.