OxygenOS 13 C.33 Güncellemesi OnePlus Nord CE 2 Lite 5G'ye sunulmaya başlandı

OxygenOS 13 C.33 Güncellemesi OnePlus Nord CE 2 Lite 5G'ye sunulmaya başlandı

OnePlus, OnePlus Nord CE 2 Lite için yeni bir artımlı güncelleme getiriyor. Güncelleme, Kasım 2023 Android Güvenlik yamasını getirerek sistem güvenliğini artırmayı amaçlıyor. Şu anda Hindistan Varyantına sunuluyor ve önümüzdeki dönemde sınırları aşabilir.

OnePlus Nord CE 2 Lite kısa süre önce Eylül 2023 Güvenlik Yaması güncellemesini getiren OxygenOS 13 C.32 ürün yazılımı güncellemesini aldı. Benzer bir güncelleme şu anda yayında ve kullanıcılar Ayarlar > Anout Phone > Güncellemeyi Kontrol Et bölümüne giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirler.

Hindistan'daki kullanıcılar hataları ve sorunları Google Dialer üzerinden *#800# yazarak gönderebilirler. Bu kademeli bir güncellemedir ve her birime ulaşması biraz zaman alabilir. İlk olarak az sayıda kullanıcıda başlayacak ve daha sonra daha geniş bir kitle için kullanıma sunulacaktır.

Bununla birlikte, akıllı telefon kısa süre önce OxygenOS 14 Kapalı Beta ve Açık Beta'yı aldı. Kararlı güncellemenin önümüzdeki birkaç gün içinde akıllı telefon için kullanıma sunulmasını bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.