Porsche Turbo modelleri yeni bir görünüme kavuşuyor

Porsche Turbo modelleri yeni bir görünüme kavuşuyor

Porsche, Turbo modellerine yeni bir görünüm kazandırarak bu modelleri ürün gamındaki diğer araçlardan daha da farklılaştırmayı planladığını duyurdu. Bu, 24 Kasım'da resmiyet kazanacak olan yeni Porsche Panamera ile başlayacak.

"1974 yılında ilk turbo şarjlı 911'i tanıttık. O zamandan bu yana Turbo, yüksek performanslı üst modellerimizle eşanlamlı hale geldi ve artık neredeyse kendi başına bir marka oldu. Şimdi Turbo'yu daha da görünür kılmak ve GTS gibi diğer türevlerinden daha belirgin bir şekilde farklılaştırmak istiyoruz," diye açıklıyor Stil Porsche Başkan Yardımcısı Michael Mauer. "Bu nedenle ayırt edici bir Turbo estetiği geliştirdik. Şu andan itibaren Turbo versiyonları tüm model serilerinde tutarlı bir görünüm sergileyecek - zarif, yüksek kaliteli ve çok özel bir görünüm."

Yeni Turbonite metalik tonu sadece Turbo modelleri için ayrılmıştır. Tüm boyalarımız gibi, bu da Porsche Renk ve Trim uzmanları tarafından çok dikkatli bir şekilde oluşturuldu. Altın elementler zarif, metalik bir etki yaratırken, üst katman kontrast oluşturan saten bir cilaya sahip. Arka taraftaki yazılar ve Gün Işığı Açıklığı (DLO) ile yan camların kenarlıkları, gelecekte Turbo modellerinde Turbonite kaplamayla kaplanacaktır. Model serisine bağlı olarak, ön apronlardaki kakmalar, jant telleri veya hafif alaşım jantlardaki aerobladlar gibi diğer ayrıntılar da Turbonit boyaya sahip olabilir.

Porsche'nin yeni Turbo modelleri için neler planladığına dair daha fazla detayı aşağıdaki bağlantıda yer alan Porsche web sitesinden öğrenebilirsiniz, neler planladıklarına dair daha fazla detay alır almaz sizi bilgilendireceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.