Realme, Realme 12 Pro serisinin lansman tarihini 3 Ocak'ta duyurabilir

Realme, Realme 12 Pro serisinin lansman tarihini 3 Ocak'ta duyurabilir

Realme'nin Hindistan ve Endonezya'daki sosyal medya hesapları 2024 yılının ilk gününde, 3 Ocak'ta bir duyuru yapılacağına işaret eden bir teaser görsel yayınladı.

Bu tarihin Redmi Note 13 serisinin Hindistan'da piyasaya sürüleceği 4 Ocak'tan sadece bir gün önce olduğu düşünüldüğünde, Realme'nin Realme 12 Pro serisinin lansman tarihini 3 Ocak'ta onaylaması muhtemel görünüyor.

Realme 12 Pro serisi yakında piyasaya sürülebilir

Realme 12 Pro serisinin gelişi yakın görünüyor, çünkü 12 Pro ve 12 Pro+ telefonlar Hindistan ve Endonezya'daki sertifika platformları tarafından onaylandı. Her iki cihaz da RMX3840 ve RMX3842 gibi ilgili model numaralarıyla ortaya çıktı.

Ayrıca, BAE ve Malezya gibi diğer ülkelerdeki sertifika platformları da Realme 12 Pro serisi akıllı telefonları onayladı. Ne yazık ki, sertifika listelerinin hiçbiri Realme 12 Pro ve 12 Pro+'ın temel özelliklerini ortaya koymadı.

Realme 12 Pro serisinin Snapdragon 7 Gen 3 yonga seti ile donatılabileceği tahmin ediliyor. Her iki telefonun da 120Hz yenileme hızı sunan kavisli kenarlı bir OLED panele sahip olması bekleniyor.

12 Pro'nun 2x optik yakınlaştırma sunan 32 megapiksel IMX709 telefoto kameraya sahip olacağı söyleniyor. Öte yandan 12 Pro+, 3x optik yakınlaştırma sunan 64 megapiksel OmniVision OV64B periskop telefoto kamera ile gelecek. 12 Pro serisinin de 2024 yılının ilk çeyreğinde Çin'de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Çin'de Pro+ varyantının fiyatının yaklaşık 2.000 Yuan (~282$) olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.