Samsung Galaxy A13, A21s ve M02 Eylül 2023 güvenlik güncellemesini aldı

Samsung Galaxy A13, A21s ve M02 Eylül 2023 güvenlik güncellemesini aldı

Yakın tarihli bir rapora göre Samsung, Galaxy A13, Galaxy A21s ve Galaxy M02 için Eylül ayı güvenlik güncellemesini sunmaya başladı.

 

 

Bilmeyenler için, Samsung geçen ay büyük orta sınıf akıllı telefonları için bu güvenlik yamasını yayınladı. Ancak, birkaç uygun fiyatlı akıllı telefon güncellemeyi almadı. Yamanın şu anda belirli ülkelerde indirilebilir olduğunu belirtmekte fayda var. Güncelleme ve kullanılabilirlik hakkında bilgi edinmek isteyenler aşağıdaki ayrıntıları kontrol edebilirler.

Güncelleme derleme sürümü ve kullanılabilirlik


Eylül güvenlik yaması Galaxy A13'e CWI3 ile biten yapı sürümüyle geliyor. Güncelleme şu anda Afganistan, Mısır, Irak, İsrail, Lübnan, Fas, Pakistan, Suudi Arabistan, BAE, Tunus ve Türkiye'de mevcut. Öte yandan, Galaxy A21s güncellemeyi DWI1 ile biten yapı sürümüyle alıyor ve Avustralya, Avusturya, Kamboçya, Kafkas Ülkeleri, Fiji, Kazakistan, Malezya, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine, Rusya, Tayland, Hollanda, Filipinler, Ukrayna, Özbekistan ve Vietnam'da indirilebilir.


Son olarak Galaxy M02, BWH1 ile biten yapı sürümüyle güncellemeyi aldı. Güncelleme Endonezya, Malezya, Filipinler, Tayland ve Vietnam'da indirilebilir.


Ayrıca güncelleme, güncellemenin önceki sürümünde bulunan 60'tan fazla güvenlik açığını gideriyor. Bu yama büyük ölçüde cihazın güvenliği ve kararlılığına odaklanıyor. Yamanın herhangi bir yeni özellik veya kullanıcı arayüzü iyileştirmesi getirmediğini belirtmek gerekir. Cihazı en son sürüme yükseltmek isterseniz, Ayarlar > Yazılım Güncelleme > İndir ve Yükle bölümüne gidebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.