Samsung, Galaxy A52, A23 4G ve Tab S6 Lite (2022) için One UI 6 (Android 14) güncellemesini yayınladı

Samsung, Galaxy A52, A23 4G ve Tab S6 Lite (2022) için One UI 6 (Android 14) güncellemesini yayınladı

Samsung, One UI 6 arayüzü ile birlikte Android 14 güncellemesini Galaxy A52, Galaxy A23 4G ve Galaxy Tab S6 Lite (2022) için sunmaya başladı. Bu güncellemeler, öncelikle kullanıcı arayüzü geliştirmeleri ve işlevsellik yükseltmelerine odaklanan yeni özellikler ve iyileştirmeler sunuyor.

Galaxy A23 4G kullanıcıları için güncelleme, Kasım 2023 güvenlik yaması ve A235FXXU4DWL1 (Rusya) veya A235MUBU4DWL1 (Panama) ürün yazılımı sürümleriyle birlikte geliyor. Güney Kore versiyonu olan SM-A235N şu anda dağıtıma dahil değil.

Galaxy A52 sahipleri güncellemeyi EWL3 ile biten ürün yazılımı ve Aralık 2023 güvenlik yaması ile alacaklar. Güncellemenin boyutu yaklaşık 2,2 GB'tır ve gelişi bölgeler arasında kademeli olabilir, bu nedenle sabırlı olmak önemlidir.

Galaxy Tab S6 Lite'a (2022) gelince, tablet P613XXU4CWL1 ürün yazılımı ile Android 14 alıyor ancak en son Ocak 2024 sürümü yerine Kasım 2023 güvenlik yamasını koruyor. Güncelleme şu anda Fransa ve diğer bazı Avrupa ülkelerinde mevcut ve yakında daha geniş bir dağıtım bekleniyor.

A52 veya A23 4G'nizde veya tabletinizde güncellemeyi kontrol etmek için telefonun Ayarlar menüsüne gidin, "Yazılım güncellemesi "ne dokunun ve "İndir ve yükle "yi seçin.

One UI 6 birkaç göze çarpan değişiklik getiriyor. Hızlı Panel, sık kullanılan ayarlara daha kolay erişim için yeniden tasarlanırken, yeni bir yazı tipi genel görsel deneyimi yeniliyor. Müzik severler kilit ekranı ve bildirim kontrolü için yeni bir medya oynatıcı widget'ının keyfini çıkarabilirler.

Kilit ekranı saat widget'ı için daha fazla yazı tipi ve yerleştirme seçeneği ile özelleştirme ön plana çıkıyor. Ve iki yeni widget var - kamera ayarlarına hızlı erişim için "Özel Kamera" ve ayrıntılı hava durumu bilgileri için "Hava Durumu Bilgileri".

Ayarlar uygulaması da daha kolay gezinme için özel bir Pil bölümüne sahip olacak şekilde yenilendi. Kamera artık daha kolay kullanım için basitleştirildi ve Fotoğraf Düzenleyici uygulaması artık kolay erişilebilirlik için daha büyük kontrollere sahip.

Hava durumu uygulaması artık favori konumlarınız hakkında daha da ayrıntılı bilgiler sunuyor ve hepsi uyumlu yeni bir tasarımla bir araya getirilmiş. Son olarak Samsung, markasını stok uygulama simgelerinden kaldırarak uygulama çekmecesini ve ana ekranı daha düzenli hale getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.