Samsung Galaxy AI bu yıl 100 milyon Galaxy cihazında kullanılabilecek

Samsung Galaxy AI bu yıl 100 milyon Galaxy cihazında kullanılabilecek

Bir hafta önce tanıtılan Samsung Galaxy S24 serisi, Kore markasının Google Cloud tarafından desteklenen üretken yapay zeka hizmeti Galaxy AI ile birlikte geliyor.

Samsung, Galaxy AI'nın 2024 yılının ilk yarısında eski modellere geleceğini zaten doğruladı ve şimdi Samsung Electronics Başkanı ve MX İş Birimi Başkanı TM Roh, şirketin Galaxy AI'yi bu yıl dünya çapında yaklaşık 100 milyon Galaxy mobil cihaza sunmaya kararlı olduğunu söyledi.

Roh ayrıca ET Telecom'a Galaxy AI geliştirmenin getirdiği maliyetlere rağmen özelliklerin 2025 yılına kadar ücretsiz olarak kalacağını söyledi. Ancak markanın daha sonra ne olacağına henüz karar vermediğini söyledi.

"Analizimize göre mobil yapay zekaya yönelik çeşitli ihtiyaçlar var. Dolayısıyla yapay zeka yeteneklerini ücretsiz olarak kullanmaktan memnun olacak tüketiciler olacak. Daha güçlü yapay zeka yetenekleri dileyen, hatta ödeme yapan müşteriler de olabilir. Roh, "Bu nedenle gelecekteki karar verme süreçlerinde tüm bu faktörleri dikkate alacağız" dedi.

Ayrıca Roh, Samsung'un iç pazara hitap etmek için Hindistan'da dizüstü bilgisayarlar üretmeyi planladığını söyledi. Bunlar Samsung'un Hindistan'daki Noida fabrikasında üretilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.