Samsung Galaxy M15, 6.000mAh bataryaya sahip olacak

Samsung Galaxy M15, 6.000mAh bataryaya sahip olacak

Güvenilir bir kaynağa göre Samsung, Galaxy M15 üzerinde çalışıyor. Galaxy A15'in yeniden markalanmış bir versiyonu olması bekleniyor.

Mevcut nesil Galaxy M14, Galaxy A14 ile aynı. Ancak yaklaşmakta olan M serisi telefonda durum böyle olmayacak.

Galaxy M15, Galaxy A15'ten daha büyük bir bataryaya sahip olacak

GalaxyClub, Galaxy M15'in 6.000mAh bataryaya sahip olacağını belirtiyor. Karşılaştırma için Galaxy A15'in 5.000 mAh'lik daha küçük bir birimi var.

Şu an için M serisi telefonun farklı bir çipe sahip olup olmayacağı kesin olarak bilinmiyor. Aynı MediaTek Dimensity 6100 Plus yonga setine sahipse cihazın teorik olarak A serisi modele göre daha iyi dayanıklılık sunması gerekiyor

Ne yazık ki kaynağın bu yakında çıkacak telefon hakkında söyleyecek başka bir şeyi yok. Önümüzdeki günlerde bu konuda daha fazla bilgi edinmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Galaxy A15 Özellikleri

Galaxy A15 söz konusu olduğunda, düz çerçeveli ve dikey olarak hizalanmış kameralara sahip diğer Samsung akıllı telefonlarına benziyor. Güç ve ses düğmeleri için yükseltilmiş bir platform olan bir 'anahtar adası' ile birlikte gelir.

Cihaz, çiy damlası çentikli 6,5 inçlik bir AMOLED ekrana sahip. Panel 2340 x 1080 piksel (FHD+) çözünürlüğe, 90Hz yenileme hızına ve 800 nit tepe parlaklık seviyesine sahiptir.

Yazılım tarafında, telefon Android 14 tabanlı One UI 6 ile birlikte geliyor. Dört nesil Android güncellemesi ve 5 yıllık güvenlik güncellemesi alması garanti ediliyor.

Telefonun 13MP selfie kamerası ve arka tarafında üçlü kamera sistemi bulunuyor. Kurulumda 50MP birincil sensör, 5MP ultra geniş ünite ve 2MP makro kamera bulunur.

Cihaz, yana monte edilmiş parmak izi sensörü, 3,5 mm kulaklık girişi ve MicroSD kart yuvası gibi tüm temel özelliklerle birlikte gelir. Son olarak 25W kablolu şarj desteği taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.