Samsung Galaxy S23 FE bu hafta piyasaya sürülecek

Samsung Galaxy S23 FE bu hafta piyasaya sürülecek

Aylardır yeni Samsung Galaxy S23 FE hakkında söylentiler duyuyoruz ve şimdi telefon piyasaya sürülmeye hazırlanıyor ve bu hafta dünya çapında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung Hindistan, telefonun 4 Ekim Çarşamba günü piyasaya sürüleceğini doğruladı, haber Twitter'da doğrulandı ve aşağıda Samsung'un Tweet'ini görebilirsiniz.

Bir hatırlatma olarak, telefonun Xclipse 920 GPU ile eşleştirilmiş bir Exynos 2200 yonga seti ile geleceği söyleniyor. Telefonun 6GB ya da 8GB RAM ve 128GB ya da 256GB depolama alanı sunacağı söyleniyor. Ekranın 120Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç FHD+ ekran olduğu söyleniyor.

Galaxy S23 FE'nin 50 megapiksel birincil sensör, 12 megapiksel telefoto lens ve 8 megapiksel ultra geniş lens ile üç lensli bir arka kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Öne bakan kameranın ise 10 megapiksellik bir sensör olması bekleniyor.

Samsung Galaxy S23 FE'nin 4500mAh bataryaya ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor. Telefon bu hafta içinde resmiyet kazandığında, lansman tarihi ve fiyatlandırma ile ilgili bilgilerle birlikte tüm ayrıntılara sahip olacağız. Önceki söylentiler ABD'de 599 dolara mal olacağını öne sürüyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.