Samsung Galaxy S23 FE Google Play Console'da görünüyor

Samsung Galaxy S23 FE Google Play Console'da görünüyor

Yeni Samsung Galaxy S23 FE hakkında birçok söylenti duyuyoruz ve görünüşe göre telefon piyasaya sürülmeye yaklaşıyor, kısa süre önce Google Play Console'da görüldü ve listelenen iki sürüm vardı.

Daha önce cihazın Samsung Exynos 2200 mobil işlemci ve Xclipse 920 GPU ile geleceğini duymuştuk ve şimdi telefonun Qualcomm Snapdragon versiyonu da Google Play Console'da görüldü.

Yeni Samsung Galaxy S23 Fe için söylenen diğer özellikler arasında 6GB ya da 8GB seçeneklerinin yanı sıra 128GB ya da 256 GB depolama seçenekleri de yer alıyor; ayrıca cihazın FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.4 inçlik bir ekrana sahip olacağı da söyleniyor.

Yeni Galaxy S23 FE'nin ayrıca bir dizi üst düzey kameraya sahip olacağı, bunların cihazın arkasında üç kamera ve ön tarafta tek bir kamera içereceği söyleniyor. Telefonun ön tarafında, selfie çekmek ve video görüşmeleri yapmak için 10 megapiksel kamera bulunacak.

Telefonun arkasında 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel telefoto kamera ve 8 megapiksel ultra geniş kamera bulunacak, telefon ayrıca 4500 mAh batarya ve 25w şarj özelliğine sahip olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.