Samsung Galaxy S23 FE'yi piyasaya sürdü

Samsung Galaxy S23 FE'yi piyasaya sürdü

Samsung nihayet bugün (4 Ekim 2023) Samsung Galaxy S23 FE'yi duyurdu ve premium amiral gemisi telefonlar üzerindeki yaygarayı ve neden bu kadar pahalı olduklarını anlamak isteyen telefon kullanıcıları için "mükemmel bir giriş noktası" olarak lanse etti.

Samsung Galaxy S23 FE, Vision Booster (aydınlatma koşullarına göre daha iyi ekran renklendirmesi için), Eye Comfort Shield ve koruyucu görüntüleme öğeleri için Eye Care ekranı gibi çeşitli amiral gemisi seviyesindeki süslemeleri içeren 60-120Hz uyarlanabilir yenileme hızına sahip 6,4 inç Dinamik AMOLED 2X ekran (2.340 x 1.080 piksel) sunuyor. Cihazın yeni özelliği, Yüksek Parlaklık Modunda eski 800 nit olan parlaklığını 1.000 nit'e çıkarmasıdır.

Arka tarafta 50MP ana (OIS, f/1.8, Dual Pixel AutoFocus), 12MP ultra geniş (f/2.2, 122° FOV) ve 3x optik yakınlaştırmalı 8MP telefoto (OIS, f/2.4, PDAF) olmak üzere üçlü kamera yapılandırması bulunuyor. Samsung, Pro Modu (deklanşör hızı, ISO, diyafram kontrolleri), gerçekçi selfie'ler için Selfie Tonu ve tam teşekküllü Galaxy S serisinde bulunan ünlü Nightography düşük ışıkta çekim özelliğini getirdi.

Telefon, 8GB RAM'e sahip bir Exynos 2200 işlemci tarafından destekleniyor. Galaxy S23 FE ayrıca 25W kablolu hızlı şarj, Hızlı Kablosuz Şarj 2.0 ve Kablosuz PowerShare özellikli 4.500mAh bataryaya sahip. Samsung, ısı dağıtımı ve yönetimine yardımcı olmak için artık 3,9 kat daha büyük boyutta bir buhar odasına sahip olduğunu söyledi.

Birçok yönden Galaxy S23 FE, Galaxy S23+'ın sunduklarından çok şey kaybetmeden daha uygun fiyatlı bir varyantıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.