Samsung One UI 6.1 yeni yapay zeka özellikleri ve daha yetenekli sesli asistan getirecek

Samsung One UI 6.1 yeni yapay zeka özellikleri ve daha yetenekli sesli asistan getirecek

Samsung kısa süre önce Samsung Geliştirici Konferansında Android 14 tabanlı OneUI 6'yı duyurdu. OneUI 6 henüz beta aşamasında, ancak amiral gemisi Galaxy S23 serisinde kararlı sürümüne yaklaşıyoruz. Ancak OneUI 6.1 ile ilgili sızıntılar şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

Güvenilir duyumcu Ice Universe'e göre, Samsung'un bir sonraki büyük yazılım güncellemesi One UI 6.1'in yapay zekaya (AI) odaklanması bekleniyor. İhbarcı ayrıca Samsung'un Bixby'den daha yetenekli yeni ve güçlü bir yapay zeka dijital ses asistanını tanıtabileceğini ve Galaxy S24 serisini yapay zeka telefonu olarak pazarlayabileceğini iddia ediyor.

Bu iddia, Samsung'un lansman etkinliğinde yeni Exynos 2400 yonga setini duyurmasının ve eski yonga setlerine göre %1470 daha hızlı AI performansı sunduğunu iddia etmesinin ardından geldi. Bu da Galaxy S24 serisinde bir dizi yeni yapay zeka özelliği görebileceğimizi gösteriyor.

Google kısa süre önce, bir dizi heyecan verici yapay zeka özelliğiyle dolu Pixel 8 serisini tanıttı. Google kısa süre önce birçok heyecan verici yapay zeka özelliğiyle dolu Pixel 8 serisini tanıttı. Samsung bu yarışta geride kalmak istemeyebilir, bu nedenle One UI 6.1'in yeni AI özellikleriyle büyük bir güncelleme olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.