Samsung, Samsung Gaming Hub aksesuarları için iş ortağı programı başlatıyor

Samsung, Samsung Gaming Hub aksesuarları için iş ortağı programı başlatıyor

Samsung, oyun aksesuarları için bir iş ortağı programı hazırlıyor: Designed for Samsung Gaming Hub. Bu program aracılığıyla piyasaya sürülecek ürünler, markanın televizyon ve monitörlerindeki Samsung Gaming Hub ile sorunsuz bir şekilde çalışabilecek.

Samsung bir basın açıklamasında ilk aksesuarların bu yıl piyasaya çıkacağını belirtti. Bu ürünler Samsung Gaming Hub için tasarlandı yazılı bir etiket taşıyacak. Güney Koreli şirket ayrıca PDP ile ilk işbirliğini de duyurdu. Bu kontrolör üreticisi, ortak programına uygun yeni bir kontrolör tanıtıyor: Replay Wireless Controller.

Replay Wireless Controller bluetooth özelliğine sahip, ancak tam olarak hangi bluetooth versiyonundan bahsedildiği belli değil. Dahili bataryası sayesinde kumandanın tek bir şarjla yaklaşık 40 saat dayanması bekleniyor. Düğmeler kullanıcı tarafından sıfırlanabiliyor ve PDP'ye göre kumanda Samsung TV'nin sesini değiştirmek ya da cihazı açıp kapatmak için de kullanılabiliyor. PDP, Replay Kablosuz Kumanda için 50 Euro ücret talep ediyor. Cihaz şimdilik sadece siyah renkte mevcut.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.