Samsung Taşınabilir SSD T9 tanıtıldı

Samsung Taşınabilir SSD T9 tanıtıldı

Samsung en yeni taşınabilir katı hal sürücüsü olan Samsung Portable SSD T9'u tanıttı. 4 TB'a kadar depolama alanına sahip olan cihaz 4 GB'lık bir videoyu sadece 2 saniyede aktarabiliyor.

Yeni Samsung Taşınabilir SSD T9, USB 3.2 Gen 2×2'de saniyede 2,000 MB/s veya 2GB okuma ve yazma hızlarıyla geliyor, bu da bir önceki T7 model SSD'den iki kat daha hızlı.

Gelişmiş bellek teknolojisinde dünya lideri olan Samsung Electronics, bugün T serisinin en yeni ürünü olan Taşınabilir Katı Hal Sürücüsü (SSD) T9'un piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Şık ve taşınabilir tasarımıyla T9, hareket halindeyken verileri güvende tutmak, kullanıcılara yüksek aktarım hızları ve geniş depolama alanı sağlamak ve ihtiyaç duydukları güvenilirlik ve rahatlığı sunmak için üretilmiştir.

Samsung Electronics Bellek Markası Ürün Biz Ekibi Başkan Yardımcısı Hangu Sohn, "Yüksek çözünürlüklü fotoğraflardaki gelişmeler ve 4K videoların artan popülaritesi nedeniyle, profesyonel içerik oluşturucular artık sık sık büyük miktarda veri aktarma zorunluluğuyla karşı karşıya kalıyor" dedi. "T9, profesyonellerin verilerini yönetirken karşılaştıkları zorlukları hafifletmek için bir çözüm sunuyor ve Samsung, profesyonellerin yaratıcı potansiyellerini gerçekleştirmeye tam olarak konsantre olmalarını sağlayan optimize edilmiş bellek çözümleri sunmaya devam edecek."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.