Sony Xperia 5 V şimdi Android 14 güncellemesini alıyor

Sony Xperia 5 V şimdi Android 14 güncellemesini alıyor

Sony, Android 14 güncellemesini ana akım amiral gemisi Xperia 1 V'ye Kasım ayı başında gönderdi ve nedense şirketin daha küçük amiral gemisi cihazı Xperia 5 V'ye ulaşması iki ay daha sürdü. Orta sınıf Xperia 10 V, karşılaştırma için 1 V'den bir hafta sonra ulaştı.

Sonu iyi biten her şey iyi mi? Bugün Sony'nin resmi Instagram hesabı Android 14'ün nihayet Xperia 5 V'ye sunulduğunu duyurdu.

Güncelleme elbette Google'ın Android 14 sürümünde sunduğu her şeyi beraberinde getiriyor. Ek olarak, arkadaki LED flaşı bildirim ışığı olarak kullanma desteğinin yanı sıra, dikkatinizi bildirimlere veya alarmlara çekmek için ekranın yanıp sönmesini de sağlıyorsunuz. Xperia 5 V artık Cihazımı Bul uygulaması ile uyumludur ve adından da anlaşılacağı gibi kolayca bulmanızı, aynı zamanda kilitlemenizi ve içeriği uzaktan silmenizi sağlar.

Ayrıca, Windows bilgisayarınızdan telefona herhangi bir kablo olmadan dosya göndermenizi sağlayan genişletilmiş bir Yakın Paylaşım özelliği ve özelleştirilebilir kilit ekranı kısayollarına da kullanılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.