Spotify, HiFi aboneliği sızdırıldı

Spotify, HiFi aboneliği sızdırıldı

Spotify'ın HiFi aboneliği müzik yayıncılığında biraz sıcak bir konu. İnternet üzerinden müzik yayını devi abone sayısı bakımından rakiplerinin önünde yer alsa da, İsveçli şirket ses kalitesi söz konusu olduğunda bazı rakiplerinin gerisinde kalıyor. Reddit'e inanılacak olursa, bu durum değişmek üzere.

Spotify'ın kayıpsız kalitede premium içerik sunacağına dair söylentiler 2021 gibi erken bir tarihte ortaya çıkmış olsa da, hiçbir şey somut olarak uygulamaya konmadı ve birkaç aydır bu konuda herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Bir Reddit üyesi konuyu araştırdı ve bulgularını paylaştı.


Hypixely sosyal ağda şöyle diyor: "Spotify'ın dahili olarak 'Nemo' adını verdiği yeni Supremium paketi hakkında bilgi buldum". Eğer ortaya çıkardığı bilgiler doğruysa, bu yeni paket daha iyi ses kalitesinden daha fazlasını sunacak. Nemo şunları içerecek:


    24-bit Kayıpsız müzik akışı (artık Hifi yok)
    Yapay zeka destekli çalma listeleri oluşturma
    Ayda 30 saat sesli kitap dinleme
    kitaplığınızı ruh hali, etkinlik ve türe göre filtreleme yeteneği


Ayrıca, örneğin bir çalma listesindeki parçaların çalma sırasını BPM veya diğer kriterlere göre düzenlemenize olanak tanıyan gelişmiş karıştırma araçları. Ayrıca parçaları daha akıcı bir şekilde birbirine bağlamak için kendi ipuçlarınızı tanımlayabilecek ve ünlü Spotify DJ'inin yapay zekasını kullanarak şarkıların anahtarına ve temposuna dayalı diziler oluşturabileceksiniz.
Spotify aylık 19.99 €'luk bir Supremium paket hazırlıyor

Web sitesine göre, tüm bu özelliklerden yararlanmak için müşterilerin 'Kişisel' abonelik için aylık 19.99 $ ödemeleri gerekecek, ancak fiyatları henüz belirlenmemiş olan 'Duo' ve 'Aile' paketlerinden de bahsediliyor.

Yani tüm bu heyecan verici özelliklerden yararlanmak için standart Premium abonelik fiyatının iki katını ödemeniz gerekecek. Dahası, Spotify'ın tüm bu yeni özellikleri bir kerede açıklayacağının ya da gerçekten tüketicilere sunulacağının garantisi yok. Bu arada Hypixely, Spotify'ın kodlarında Premium abonelerin ayda 20 saatlik sesli kitap hakkına sahip olacağını da keşfetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.