Steam rakibi GOG PC'de ücretsiz oyun yayınlıyor!

Steam rakibi GOG PC'de ücretsiz oyun yayınlıyor!

Ücretsiz oyun serisine devam eden GOG, önümüzdeki birkaç gün boyunca mağazada sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunulacak bir oyun daha duyurdu. Platform kullanıcıları, gizem ve bilim kurgu unsurları içeren Trüberbrook oyununu indirme şansına sahip olacak.

Amerikalı bilim adamı Hans Tannhauser'i kontrol eden oyunun amacı, Almanya'da bulunan Trüberbrook köyünü keşfetmek ve huzurlu bir tatil gezisi gibi görünen ve dünyayı kurtarmanın yollarını arayan bir yolculuğa doğru ilerleyen bir olay örgüsüne dahil olmaktır.

Twin Peaks, The X-Files ve Stranger Things gibi başarılı dizilerden güçlü bir şekilde esinlenen oyun, el yapımı minyatürler (oyuna daha fazla çekicilik katıyor) ve oyun hızınıza bağlı olarak 10 saate kadar sürebilecek bir macera yaratmak için öğeler kullanılarak şekillendirildi.

Trüberbrook'u indirmek oldukça basit. GOG hesabınızı oluşturun (veya zaten kayıtlıysanız platforma giriş yapın) ve ardından bu bağlantıya gidin. Açılan ekranda Go to giveway'e ve ardından Add to library'ye tıklayın. Bunu yaptıktan sonra oyun listenizde yer alacak ve istediğiniz zaman indirebileceksiniz.

Ancak elinizi çabuk tutmanız gerekiyor çünkü bu fırsat önümüzdeki Pazar günü (1 Ekim) sona erecek ve bu tarihten sonra oyuna sahip olmak için oyunun tam fiyatını ödemeniz gerekecek.

Bilgisayarım Trüberbrook'u çalıştırabilir mi?

Oyunu indirmekle ilgileniyorsanız, GOG'da ücretsiz olarak sunulan oyunun çok ağır olmadığını bilmelisiniz. Yüklemek için sadece 7 GB gerektiren oyun, 4 GB RAM'e sahip bilgisayarlarda çalıştırılabilir.

Teknik özellikler arasında dördüncü nesil Intel Core i3 yongalarından başlayan işlemcilerin yanı sıra Intel HD 4000 entegre grafikler gibi GPU'lar da yer alıyor. Başlık Windows 7 ile bile uyumludur.

Makinenizde Trüberbrook çalıştırmak için minimum ve önerilen gereksinimler aşağıdadır:

Minimum gereksinimler

    İşletim sistemi: Windows 7, 8, 8.1 veya 10
    İşlemci: dördüncü nesil i3, ikinci nesil i5 veya A6 serisi
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran kartı: GeForce 550Ti, Radeon 5800 veya Intel HD 4000
    Depolama: 7 GB disk alanı

Önerilen gereksinimler

    İşletim sistemi: Windows 7, 8, 8.1 veya 10
    İşlemci: 5. nesil i3, 3. nesil i5 veya FX4170
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran kartı: GeForce 660 veya Radeon 8000
    Depolama: 7 GB disk alanı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.