Threads'e Düzenleme Özelliği Geliyor

Threads'e Düzenleme Özelliği Geliyor

X'in rakibi Threads, geliştirici Alessandro Paluzzi'nin önerdiği gibi yakında gönderileri düzenleme özelliğini getirebilir.

Meta'nın Threads'i, halihazırda gönderi düzenlemeye izin veren rakibi X (eski adıyla Twitter) ile eşleşerek, yakında gönderileri yayınladıktan sonraki 5 dakika içinde düzenleme seçeneği sunabilir.

Özellikle X, gönderiyi yayınladıktan sonraki bir saat içinde gönderiyi düzenlemeye izin veriyor, ancak bu özellik, mavi onay işareti, daha fazla erişim ve X gelir paylaşımına uygunluk gibi ek avantajlar içeren X Premium aboneliğinin bir parçası. Buna karşılık Meta's Threads'in bu düzenleme özelliğini tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunması bekleniyor.

Bu gelişme, geliştirici Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan ve kullanıcıların yayınladıktan sonra gönderilerini düzenlemek için 5 dakikalık bir süreye sahip olacağını belirten dahili ekran görüntülerinin ışığında geldi.

Bu özellik şu anda kullanıcılara sunulmamış olsa da, gelecekte kullanıma sunulabilir. Ancak, Meta bu özelliği resmi olarak duyurana kadar, bir tuz tanesi ile alınmalıdır. Ancak özellikle, Instagram şefi Adam Mosseri daha önce Meta'nın Threads için gönderileri düzenleme yeteneği de dahil olmak üzere yeni özellikler üzerinde çalıştığını belirtmişti. Dolayısıyla, Meta'nın bu yeni düzenleme özelliğini gerçekten ne zaman başlatmayı planladığı ya da başlatıp başlatmayacağı henüz belli değil.

İlgili haberlerde, Meta ayrıca kullanıcıların Instagram hesaplarını etkilemeden Threads profillerini silmelerine izin vermek için çalışıyor. Alessandro Paluzzi, bir Threads profilini sildikten sonra, aynı Instagram hesabıyla Threads'e yeniden katılmak isteyen kullanıcıların 120 gün beklemeleri gerekeceğini belirtti.

Eğer bu doğruysa, Meta'yı Instagram profillerini silmeden Threads profillerini silmelerine izin vermediği için eleştiren kullanıcılar için büyük bir değişiklik olacaktır. Ayrıca daha fazla insanın Threads'te anonim hesaplar oluşturmasına da ilham verebilir ki bu Twitter'ın bilinen bir özelliğidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.