Toyota FT-Se spor otomobil konsepti hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı

Toyota FT-Se spor otomobil konsepti hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı

Bugün erken saatlerde yeni Toyota Sport Crossover Concept'i gördük ve şimdi Toyota'nın bir başka yeni elektrikli aracı olan Toyota FT-Se spor otomobil konsepti hakkında daha fazla ayrıntıya sahibiz, bu karbon-nötr bir dönem için tasarlanmış bir başka EV, otomobil Ekim ayında tanıtıldı.

Toyota FT-Se yeni nesil bataryalara sahip ve araç ilginç bir tasarımla geliyor, fotoğraflardan kesinlikle çok etkileyici görünüyor, aşağıda bu yeni konsept otomobil hakkında daha fazla ayrıntı görebilirsiniz.

1,220 mm'lik kompakt boyuyla geçmişin klasik spor otomobillerini anımsatırken, 1,895 mm'lik genişliği, yumuşak kıvrımları ve agresif çizgileri bir araya getiren son teknoloji ön tasarımla vurgulanan amaca yönelik bir duruş oluşturuyor. 4.380 mm uzunluğundaki şık siluet, aerodinamik hatları, kendine özgü trapez şekilleri ve çağrışım yapan arka spoyleri sayesinde dikkat çeker.

İçeride, yeni nesil kokpit sezgisel kontroller ve daha sürükleyici bir sürüş deneyimi sunarken, alçak gösterge paneli profili yüksek görünürlük sağlar. Yeni tasarlanan dizlikler, ister yolda ister FT-Se'nin doğal yaşam alanı olan yarış pistinde olsun, sürüş sırasında sürücü ve yolcuyu G kuvvetlerinden korur.

Elektrifikasyon ve akıllı teknoloji alanlarındaki ilerleme, Toyota'nın 2021 yılında şirketin bataryalı elektrikli araçlar (BEV'ler) vizyonunun bir parçası olarak ilk spor konseptinin tanıtılmasıyla zaten belirttiği yönü geliştirmesine olanak sağladı. Geliştirilmiş yol tutuş dengesi ve aerodinamik performans, yüksek performanslı, yeni nesil elektrikli güç aktarma organlarının tepkisini ve saf heyecanını tamamlıyor.

Yeni Toyota FT-Se spor otomobil konsepti hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan Toyota'da bulabilirsiniz, kesinlikle çok ilginç bir EV spor otomobil gibi görünüyor ve bu konuda daha fazla ayrıntı bulmayı dört gözle bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.