Valve CS:GO için Counter-Strike 2 güncellemesini yayınladı

Valve CS:GO için Counter-Strike 2 güncellemesini yayınladı

Valve Çarşamba günü Counter-Strike 2'yi yayınladı. Counter Strike: Global Offensive için büyük bir güncellemedir ve Source 2 motoruna dayanmaktadır. Nişancı oyunu oynaması ücretsiz olmaya devam ediyor ve oyuncular CS:GO'daki tüm görünümlerini Counter-Strike 2'ye taşıyabiliyor.

Büyük güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte Valve bir fragman yayınladı. Bir blog yazısında, geliştirici değişiklikleri ve eklenen özellikleri açıklıyor. Bunlar arasında yeni oyuncular için kısa bir eğitim modu ve oyuna eklenen yeni müzik parçaları ve haritalar yer alıyor.

Diğer önemli değişiklikler arasında eşleştirmedeki değişiklikler yer alıyor. Premier'de yüksek CS Puanına sahip oyuncular artık bu puana sahip olmayan oyuncularla aynı takımda yer alamayacak. Ayrıca, hile yapan ve kalıcı yasak alan bir veya daha fazla oyuncunun 'ortakları', Profil Sıralaması ve CS Derecelendirmesi düşürülerek cezalandırılacak.

Ayrıca, Counter-Strike 2 macOS için mevcut değil gibi görünüyor. Güncellenen mağaza sayfasında, macOS sistem gereksinimleri arasında listelenmiyor. Nişancının daha sonra Mac kullanıcıları için kullanılabilir olup olmayacağı henüz belli değil.

Counter-Strike 2 bu yılın başlarında Valve tarafından duyurulmuştu ve başlangıçta 'yaz aylarında' piyasaya sürülmesi bekleniyordu. Duyurunun ardından Valve sınırlı sayıda oyuncu için beta testleri düzenlemeye başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.