Valve SteamVR 2.0'ı genel kullanıma sundu

Valve SteamVR 2.0'ı genel kullanıma sundu

Valve, SteamVR 2.0'ı tüm kullanıcıların kullanımına sundu. Bu güncelleme, Steam ve Steam Deck özelliklerinin çoğunun SteamVR'ın kullanıcı arayüzünün de bir parçası olmasını sağlayacaktır. Güncelleme geçtiğimiz ay beta olarak yayınlanmıştı.

Valve'a göre bu güncelleme, Steam ekosistemini tüm kullanıcılar için eşitlemek ve deneyimi PC'ler, Steam Deck'ler ve VR başlıkları gibi cihazlar arasında daha "tutarlı" hale getirmek için ilk adım. Valve bunun sonucunda yeni Steam özelliklerinin SteamVR için daha hızlı ve daha sık yayınlanacağını vaat ediyor.

Şimdiye kadar SteamVR kullanıcıları yerel arayüzdeki birçok standart özelliği kaçırmak zorundaydı, ancak bunların çoğu yeni kullanıcı arayüzüne eklendi. Örneğin, sohbet ve sesli sohbet özellikleri artık SteamVR'a özgü. Diğer şeylerin yanı sıra, VR başlıkları vurgulanarak oyunları başlatmak ve örneğin arkadaş listesine, indirme bölümüne ve kayıtlı ekran görüntülerine gitmek de daha kolay olmalıdır.

Buna ek olarak, bildirimlere erişmek ve PC masaüstünü açmak daha kolay olmalı. Valve ayrıca güncellemeden sonra sanal klavyenin aynı anda iki imleçle yazma desteği, yeni diller, emojiler ve temalar içereceğini de açıkladı. Oyun şirketi bu güncellemeyi geçtiğimiz ay beta sürümü olarak yayınlamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.