WhatsApp Artık Tek Bir Android Telefonda Birden Fazla Hesap Kullanmanıza İzin Verecek

WhatsApp Artık Tek Bir Android Telefonda Birden Fazla Hesap Kullanmanıza İzin Verecek

WhatsApp, tek bir cihazda birden fazla WhatsApp hesabının kullanılmasına olanak sağlamanın yanı sıra, farklı hesaplardan gelen konuşmaları ve bildirimleri ayrı tutma görevini de basitleştirecek.

WhatsApp, uzun süredir devam eden kullanıcı taleplerini karşılamayı amaçlayan yeni bir çoklu hesap özelliğini test ediyor ve paralel veya klonlanmış uygulamalara ihtiyaç duymadan aynı cihaza farklı bir hesap eklemelerine izin veriyor.

Meta'nın sahip olduğu uygulama ayrıca, anlık mesajlaşma uygulamasının çeşitli seçeneklerinde gezinirken daha modern bir deneyim sunan yeniden tasarlanmış bir ayarlar arayüzünü de tanıtıyor.
"WABetaInfo'nun haberine göre güncelleme, sohbet listesinin hemen içinde yeniden tasarlanmış bir profil sekmesi de içeriyor ve kullanıcıların uygulamanın ayarlarına erişmesini kolaylaştırıyor.

WhatsApp, tek bir cihazda birden fazla WhatsApp hesabının kullanılmasına olanak sağlamanın yanı sıra, farklı hesaplardan gelen konuşmaları ve bildirimleri ayrı tutma görevini de basitleştirecek. Şu anda WhatsApp uygulamanıza yalnızca bir ekstra hesap ekleyebilirsiniz, ancak bu sınır gelecekteki bir güncellemede genişleyebilir.

Kimler İçin Kullanılabilir?

Birden fazla hesap ekleme özelliğini ve yenilenmiş ayarlar uygulamasını içeren yeni güncellemenin (Android için WhatsApp beta 2.23.18.21) WhatsApp'ın Android beta test kullanıcılarına sunulduğu ve yakında daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmasının beklendiği bildiriliyor.

Android'de WhatsApp'ın genel sürümünü kullanıyorsanız, güncellemeyi henüz deneyimleyemeyeceksiniz. Bununla birlikte, beta testinden geçtiği için, Meta'nın gelecekteki bir kararlı sürümde kullanıma sunması muhtemeldir. Bu arada -eğer bekleyemiyorsanız- beta test kullanıcısı olarak kaydolma seçeneğiniz de var.

İlgili haberlerde, WhatsApp topluluklara kimlerin üye ekleyebileceğini yönetmek için yeni bir özelliği kullanıma sundu. Bu özellik sayesinde Meta'nın sahip olduğu uygulama, izinleri yönetmek için yeni özellikler sunarak topluluk yöneticilerine toplulukları üzerinde daha fazla kontrol sağlamayı amaçladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.