WhatsApp beta sürümünde yeni ayarlar ekranını ve diğer değişiklikleri test ediyor

WhatsApp beta sürümünde yeni ayarlar ekranını ve diğer değişiklikleri test ediyor

WhatsApp yakında yeni bir ayarlar ekranı gösterecek. Yeni versiyon "Siz" olarak adlandırılacak ve ekranın sağ köşesinde, arama simgesinin yanında yer alacak olan kullanıcının fotoğrafı aracılığıyla erişilebilecek. Girişte "Profil", "Gizlilik" ve "Kişiler" bölümleri vurgulanacak.

WABetaInfo web sitesi tarafından bugün (24) yayınlanan bilgilere göre, yeni özellik 2.23.18.7 sürümünün bir parçası ve şimdilik yalnızca Android için beta testine kayıtlı kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor, ancak kademeli olarak yayınlanması bekleniyor.

Değişiklikler arasında ayrıca kendi QR Kodunuzu görüntüleme ve paylaşma imkanı, yeniden tasarlanmış simgeler ve önceki güncellemelerden içerik yüklemenize izin vermeyen widget'taki hata için bir düzeltme de yer alıyor. Estetik değişikliklere rağmen, kullanılabilirlik çok sezgisel olmaya devam ediyor.

iOS ve Android için daha fazla özellik

WABetaInfo ayrıca bugün (24) iOS için WhatsApp üzerinde yapılan diğer testleri de bildirdi. Bunlardan biri, yöneticilerin artık Topluluklarda anketler oluşturabilecek ve paylaşabilecek olması. Bu işlevin yalnızca 1.024'ten az üyesi olan topluluklar için mevcut olduğunu belirtmek gerekir.

Son olarak, sesli ve görüntülü mesajlar arasında geçiş yapmak için yeni bir animasyon Android kullanıcılarının kullanımına sunuluyor. Seçeneği değiştirmek için bastığınızda, simge hızla değişiyor.

Buna ek olarak, bazı kullanıcılar bir arama cevapsız kaldığında veya sona erdiğinde, aramanın süresi ve telefonun "Rahatsız Etmeyin" modunda olup olmadığı gibi nedeni gibi yeni ayrıntıların da görüntülenebileceğini fark etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.