WhatsApp daha fazla gizlilik için alternatif bir profil resmi kullanmanıza izin verecek

WhatsApp daha fazla gizlilik için alternatif bir profil resmi kullanmanıza izin verecek

WhatsApp, yalnızca sınırlı bir kullanıcı grubu tarafından görülebilen alternatif bir fotoğraf kullanma olasılığını geliştiriyor. Haber geçtiğimiz Salı günü (31) WABetaInfo tarafından duyuruldu.

Buradaki fikir, kullanıcının bir konuşma başlatan veya profilini bir grupta görüntüleyen herkes tarafından görülebilecek genel bir görüntüye sahip olabilmesidir. Buna ek olarak, kullanıcılar ikinci, daha özel bir profil resmi ekleme seçeneğine sahip olacaklar.

WhatsApp'ta ikinci profil resmi

Messenger ayarlarında, bu alternatif görüntüyü kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz. Herkes, sadece kişiler, engellenmiş istisnaları olan bir arkadaş listesi veya hiç kimse.

Bu ikinci görüntü, örneğin bir iş profili için kullanılandan farklı olabilir veya görüntüde çocuklar gibi aile üyeleri görünebilir.

Messenger'ı kişisel konuşmalar için kullananlar için ekstra bir gizlilik katmanı olmasının yanı sıra, bu, hesabın doğruluğunu garanti altına almak için bir güvenlik biçimi de olabilir.

Platform yakın zamanda hizmet üzerinde çeşitli gizlilik mekanizmalarını uygulamaya koymuş ya da test etmeye başlamıştır. Bunlar arasında tek seferlik sesli mesajlar ve giriş anahtarları için geleneksel şifrelerin değiştirilmesi yer alıyor.

İkinci fotoğraf WhatsApp'a ne zaman gelecek?

Uygulama içindeki yeniliği bulan WABetaInfo'ya göre, özellik geliştirilme aşamasında ve yakın gelecekte Android ve iOS için messenger'da yayınlanacak.

Ancak şu an için ikinci profil resminin WhatsApp'a gelmesi için bir tahmin yok, çünkü mobil cihazlardaki Beta kullanıcılarıyla test edilmeye bile başlanmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.