WhatsApp E-posta Doğrulama Özelliği Üzerinde Çalışıyor: Nasıl Çalışır

WhatsApp E-posta Doğrulama Özelliği Üzerinde Çalışıyor: Nasıl Çalışır

WhatsApp, kullanıcılara e-posta adresleri onaylandıktan sonra WhatsApp hesaplarına erişmeleri için ek bir yol sunacak.

Meta'nın sahibi olduğu WhatsApp'ın, platformunu kullanıcılar için daha güvenli hale getirmek amacıyla bir e-posta doğrulama özelliği üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bu yeni güvenlik özelliği, hesabınızı doğrulamak için kullanılabilmesi için e-posta adresinizi kullanarak hesabınızı koruyacaktır.

WABetaInfo'nun haberine göre, "Google Play Store'da bulunan Android için WhatsApp beta 2.23.18.19 güncellemesi sayesinde, e-posta adresinizi doğrulamak için yeni bir özellik keşfettik."

Rapora göre, yeni bir e-posta doğrulama ekranı geliştirilme aşamasında. WABetaInfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, WhatsApp'ın e-posta adresinizi nasıl kullanacağı hakkında daha fazla ayrıntı gösteriyor. Anlık mesajlaşma uygulaması, kullanıcılara e-posta adresleri onaylandıktan sonra WhatsApp hesaplarına erişmeleri için ek bir yol sunacak.

E-posta adresinizin bir gizlilik önlemi olarak kişileriniz tarafından asla görünmeyeceğini unutmamak önemlidir. Bu özelliğin nasıl kullanılacağına ilişkin sınırlı ayrıntılar mevcut olsa da, gelecekte çok faydalı olması bekleniyor.

Raporda, bu güvenlik özelliğinin isteğe bağlı olacağı ve sohbet geçmişinizi Google Drive'da yedeklemek için Google hesabınızı kullanıyorsanız veya daha önce iki adımlı doğrulama ayarladıysanız e-postanızın otomatik olarak doğrulanacağı iddia edildi. E-posta doğrulama özelliği geliştirme aşamasındadır ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde kullanıma sunulacaktır.

Bu arada, Meta'nın sahip olduğu uygulama, topluluk duyuru grupları içindeki mesajları düzenlemek için bir özellik yayınlıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, gönderme zamanından itibaren 15 dakikalık bir süre içinde olmak kaydıyla, daha önce gönderdikleri mesajların içeriğini düzenleyebilir ve değiştirebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.