WhatsApp Grup Sohbet Etkinlikleri Oluşturmak İçin Yeni Özellik Getirebilir

WhatsApp Grup Sohbet Etkinlikleri Oluşturmak İçin Yeni Özellik Getirebilir

Raporda, bu özelliğin kullanıcıların etkinlikleri doğrudan konuşmaları içinde kolayca planlamalarına ve koordine etmelerine olanak sağlayacağı öne sürüldü.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın grup sohbeti etkinlikleri oluşturmak için yeni bir özellik üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları belirli bir isimle etkinlikler oluşturabilecek ve sohbet içinde ne zaman bildirim almak istediklerini seçebilecekler.

WhatsApp'ı takip eden bir web sitesi olan WABetaInfo, "Google Play Store'da bulunan Android için en son WhatsApp beta 2.23.21.12 güncellemesi sayesinde, WhatsApp'ın yeni bir sohbet etkinlikleri özelliği üzerinde çalıştığını keşfettik" dedi.

Rapora göre, uygulamanın gelecekteki bir güncellemesi için sohbet paylaşım menüsünde etkinlikler kısayolu içeren yeni bir eylem olacak. Bu özellik sayesinde kullanıcılar belirli bir isme sahip etkinlikler oluşturabilir ve sohbette ne zaman bildirim almak istediklerini seçebilirler.

Bu özellikle grup sohbetlerinde çeşitli etkinlikleri planlamak ve koordine etmek ya da sadece kişisel hatırlatıcılarla düzenli kalmak için yararlı olabilir. Rapora göre, bu mesaj etkinlikleri uçtan uca şifrelenecek, yani yalnızca görüşmedeki kişiler bunları inceleyebilecek.

Ayrıca, bu özellik şu anda topluluk grup sohbetleriyle sınırlı görünüyor. Raporda, bir etkinlik oluşturulduktan sonra otomatik olarak sohbete ekleneceği ve herkesin yeni grup daveti etkinliğini görmek ve kabul etmek için WhatsApp'ı en son sürüme güncellemesi gerekeceği belirtildi.

Rapor, bu özelliğin kullanıcıların etkinlikleri doğrudan konuşmaları içinde kolayca planlamalarına ve koordine etmelerine olanak tanıyacağını öne sürdü.

Bir grup sohbeti içinde etkinlik adı, tarihi, saati ve konumu gibi ilgili tüm ayrıntılarla bir etkinlik oluşturmak mümkün olacak. Grup sohbeti etkinlikleri oluşturma özelliği geliştirme aşamasındadır ve uygulamanın gelecekteki bir güncellemesinde kullanıma sunulacaktır.

İlgili haberlerde, WhatsApp ayrıca herkese Kanalları bulma, takip etme ve yayın güncellemelerini takipçileriyle paylaşma özelliğini de kullanıma sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.