WhatsApp iPad uygulamasının ilk beta sürümü nihayet kullanıma sunuldu

WhatsApp iPad uygulamasının ilk beta sürümü nihayet kullanıma sunuldu

iPad için WhatsApp'ın ilk beta sürümü TestFlight aracılığıyla kullanıma sunuldu. Konuyla ilgili yıllarca süren söylentilerin ardından, uygulama artık iPhone sürümüne eşlik edecek.

WhatsApp'ın iPad'e geleceğini duyuran ilk söylentiler dün ortaya çıkmadı. Projeyi ilk olarak 2021 yılında duymuştuk. Ardından, geçen yılın sonunda, bu kez Android tabletleri de içeren bilgiler yeniden ortaya çıktı. Ama o zamandan beri hiçbir şey yok. Yani, neredeyse hiçbir şey. İlk WhatsApp beta sürümünün nihayet WhatsApp'ta görünmesi için birkaç yıl beklememiz gerekti.

Bir kez olsun, haberler doğrudan uzman WABetaInfo'dan geliyor ve Apple'ın kablosuz güncellemeler yoluyla betalara erişim uygulaması olan Testflight aracılığıyla iPadOS için ilk WhatsApp uygulamasını indirmenin artık mümkün olduğunu bildiriyor. Bu, kullanıcıların şimdiye kadar idare etmek zorunda kaldıkları web sürümünün yerini alıyor.

WhatsApp nihayet iPad'e geliyor

Şimdilik, uygulama daha çok ana akıllı telefon sürümüne eşlik ediyor. Bu, hesabınıza bağlanabileceğiniz ve konuşmalarınıza erişebileceğiniz, ancak yeni bir profil oluşturamayacağınız anlamına geliyor. Öte yandan, iPad'inizden mesaj göndermek ve almak için akıllı telefonunuzun aynı WiFi ağına bağlı olması gerekmiyor.

Bu nedenle, şimdilik kendiniz denemek için TestFlight'ı kullanmanız gerekecek. Ayrıca bir indirme bağlantısına da ihtiyacınız olacak. Fransa'da bir tane bulup bulamayacağınızı henüz bilmiyoruz. Eğer öyleyse, WhatsApp'ı iPad'inize nasıl yükleyeceğinizi aşağıda bulabilirsiniz:

  •     App Store üzerinden iPad'inize TestFlight'ı indirin
  •     İndirme bağlantısına tıklayın ve TestFlight ile açın
  •     Kabul Et'e ve ardından Yükle'ye basın

WhatsApp artık iPad'inizde. Şu anda uygulamanın nihai sürümünün ne zaman genel kullanıma sunulacağını söylemek mümkün değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.