WhatsApp Mesajları İletirken Yeni Gruplar Oluşturma Özelliğini Kullanıma Sunuyor

WhatsApp Mesajları İletirken Yeni Gruplar Oluşturma Özelliğini Kullanıma Sunuyor

App Store'daki resmi değişiklik günlüğünde belirtilmemiş olsa da, hızlı bir şekilde yeni grup sohbetleri oluşturma özelliği bu güncellemeyi yükledikten sonra kullanılabilir.

Meta'nın sahip olduğu popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'ın, uygulamasını daha kullanıcı dostu hale getirmek için, mesajları iletirken yeni bir grup sohbeti oluşturma özelliğini kullanıma sunduğu bildiriliyor. Bu yeni kısayol, kullanıcıların belirli kişilerle tek bir yerde bağlantı kurmalarını motive eden bir mesajla karşılaştıklarında grup oluşturmalarına izin vererek zaman kazandıracak.

WABetaInfo'nun haberine göre, "Resmi değişiklik günlüğünde bu sürümün hangi özellikleri sunduğuna dair bilgi yer almasa da, WhatsApp bir önceki sürümün değişiklik günlüğünü güncellemediği için, WhatsApp'ın mesajları iletirken hızlı bir şekilde yeni bir grup sohbeti oluşturmak için bir kısayolu yaygın olarak kullanıma sunduğunu keşfettik."

App Store'daki resmi değişiklik günlüğünde belirtilmemiş olsa da, hızlı bir şekilde yeni grup sohbetleri oluşturma özelliği bu güncellemeyi yükledikten sonra kullanılabilir.

Bu özelliğin hesabınız için etkin olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, yeni bir grup sohbeti oluşturma kısayolunun yönlendirme ekranında görünüp görünmediğini görmek için bir mesaj iletmeniz yeterlidir. Bu özelliğin uygulamanın beta sürümünde de mevcut olduğunu lütfen unutmayın.

Bu özelliğe sahip değilseniz, resmi değişiklik günlüğünde belirtilmemesine rağmen bazı hesapların önümüzdeki haftalarda bu özelliği alabileceğini unutmayın. Gelecekte bu özelliğe sahip olduğunuzdan emin olmak için lütfen App Store'dan veya TestFlight uygulamasından WhatsApp'ı düzenli olarak güncelleyerek bir adım önde olun.

Mesajları iletirken yeni bir grup sohbeti oluşturma özelliği, App Store'dan WhatsApp'ın en son güncellemesini yükleyen iOS kullanıcıları için kullanılabilir. Daha iyi bir kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarmak için bu güncellemeyi yüklediğinizden emin olun.

Bu arada WhatsApp, yeni AB yönergelerine uymak amacıyla üçüncü taraf uygulamalardan metin alma özelliğini getirmek için de çalışıyor.

WABetaInfo, Android için WhatsApp 2.23.19.8 sürümünün "üçüncü taraf sohbetleri" etiketli yeni bir boş ekran içerdiğinin tespit edildiğini ve bunun Meta'nın AB normlarına uymak için WhatsApp'a çapraz platform desteği getirmek için çalıştığının bir göstergesi olabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.