WhatsApp'ta 5 Yeni Özellik Yakında Kullanıma Sunuluyor

WhatsApp'ta 5 Yeni Özellik Yakında Kullanıma Sunuluyor

WABetaInfo'nun bir raporuna göre, bu yeni özellikler beta test kullanıcıları için zaten mevcut ve önümüzdeki haftalarda normal kullanıcılar için kullanıma sunulacak.

WhatsApp kullanıcıları için iyi bir haber olarak, Meta'nın sahip olduğu popüler anlık mesajlaşma platformunun, uygulamasını daha kullanıcı dostu hale getirmek için birden fazla yeni özellik üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Bu özellikler arasında kilitli sohbetler için gizli kod özelliği, Güncellemeler sekmesi için bir arama özelliği, sabitlenmiş mesajlar özelliği ve yeniden tasarlanmış bir sohbet eki menüsü ve aramalarda IP adresini korumak için bir gizlilik özelliği yer alıyor.

WABetaInfo'nun bir raporuna göre, bu yeni özellikler beta test kullanıcıları için zaten mevcut ve önümüzdeki haftalarda normal kullanıcılar için kullanıma sunulacak.
İşte WhatsApp'a gelecek özellikler hakkında bilmeniz gereken her şey

1. Gizli kod özelliği

Meta'nın sahip olduğu uygulama, kilitli sohbetler için gizli bir kod özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik telefonun ana şifresinden farklıdır ve kullanıcılara kilitli konuşmaları üzerinde daha fazla kontrol sağlar.

Bu geliştirme, birisinin telefonunuza erişim sağlaması durumunda bile konuşmalarınızın gizliliğini artırır. Kilitli konuşmalar her zaman ayrı bir bölümde listelenir ve yalnızca telefonunuzun PIN'i veya biyometrik kimlik doğrulaması yoluyla erişilebilir.

2. Güncellemeler sekmesi için Arama Özelliği

Üst uygulama çubuğunda artık bir arama düğmesi mevcut olabilir, bu da durum güncellemelerini, takip edilen kanalları ve hatta diğer doğrulanmış kanalları aramayı mümkün kılar.

3. Sabitlenmiş mesajlar özelliği

Yakında WhatsApp kullanıcıları, bir mesajı sohbet konuşmalarının en üstüne sabitleyerek vurgulayabilecek ve böylece diğer kişilerin önemli veya sık başvurulan mesajlara erişimini kolaylaştıracak.

4. Yeniden tasarlanan sohbet eki menüsü

Kullanıcılar yeni ve modern bir tarza sahip yeniden tasarlanmış bir sohbet eki menüsüne sahip olacaklar. Güncellenen menü hala çeşitli içerik türlerini paylaşma sürecini içeriyor, ancak en son ince ayarlarla artık kesinlikle daha net ve daha sezgisel.

5. Aramalarda IP adresini korumak için gizlilik özelliği.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar sesli ve görüntülü arama yaparken ek bir güvenlik katmanı ile deneme yapabilecekler, çünkü WhatsApp diğer kişilerin IP adresinizi almasını zorlaştıracak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.