WhatsApp, İşletme Sürümünde Toplulukları Yönetme Özelliğini Kullanıma Sunuyor

WhatsApp, İşletme Sürümünde Toplulukları Yönetme Özelliğini Kullanıma Sunuyor

WhatsApp Güncellemesi: Topluluklar ekranını açmak için yeni bir giriş noktası, ana taşma menüsü içinde bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

Meta'nın sahibi olduğu popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'ın, işletme sürümünde toplulukları görüntülemek ve yönetmek için bir özellik sunduğu bildiriliyor.

"Geliştirilmekte olan bir özellik olan iş uygulamasından toplulukları görüntüleme ve yönetme yeteneği ile ilgili bilgileri paylaştık. Son olarak, Google Play Store'da bulunan Android 2.23.21.10 güncellemesi için en son WhatsApp Business beta sürümünü yükledikten sonra, bazı beta test kullanıcıları artık topluluklar için tam desteği deneyebilir." WABetaInfo'nun haberine göre.

Rapora göre, topluluklar ekranını açmak için yeni bir giriş noktası, ana taşma menüsü içinde bazı beta test kullanıcıları için mevcut olabilir. Bu bölümde, kullanıcıların daha önce katıldıkları tüm toplulukların listesini görüntülemek ve bunları yönetmek mümkün.

"İşletme sürümünden topluluk oluşturmanın hala mümkün olmayabileceğini, ancak en azından kullanıcıların artık bunları görüntüleme ve yönetme konusunda daha iyi kontrole sahip olduğunu belirtmek gerekir. Bununla birlikte, raporda, bu özelliğin gelecekteki bir güncellemede mevcut olabileceğine dair hala umut olduğu belirtildi.

WABetaInfo'ya göre, bu özellik iOS için WhatsApp beta'nın en son sürümünü yükleyen bazı beta test kullanıcıları tarafından da kullanılabilir.

Rapor, işletmelerin toplulukları görüntülemesine ve yönetmesine izin vermenin ileriye doğru atılmış önemli bir adım olduğunu öne sürdü. İşletmeler halihazırda bir topluluk davet bağlantısını kullanarak topluluklara katılabilirken, bir topluluğa ait tüm grupların bir listesini görüntüleyemiyorlardı, bu da keşif ve yeni grupların keşfini çok karmaşık hale getiriyordu.

Bu yeni güncelleme ile işletmeler, topluluk grup sohbetlerinde gezinme konusunda uygulama müşterisi kullanıcılarla aynı yeteneklere sahip oldu. İşletme sürümünde toplulukları görüntüleme ve yönetme özelliği, Google Play Store'dan Android için WhatsApp Business'ın en son güncellemesini yükleyen bazı beta test kullanıcılarına sunuldu ve önümüzdeki günlerde daha da fazla kullanıcıya sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.