Windows 11 23H2 sürüm önizlemesi bazı kullanıcılar için yayınlandı

Windows 11 23H2 sürüm önizlemesi bazı kullanıcılar için yayınlandı

Windows 11 23H2 sürüm önizlemesi test kullanıcılarına dağıtılmaya başlandı. Şirketler için Sürüm Önizleme Kanalı'na kayıtlı Windows Insider programı katılımcıları geçtiğimiz Salı gününden (26) bu yana güncellemeyi alıyor.

Güncelleştirme Windows 11'in 22631 numaralı derlemesinde yer almaktadır. Paket Windows Update for Business (WUfB), Windows Server Update Service (WSUS) ve Azure Marketplace tarafından dağıtılmaktadır.

Geleneksel dağıtımların aksine, bu güncelleme Windows 11 Home çalıştıran makinelere yönelik değildir, ancak şirketlerdeki BT uzmanları tarafından yönetilmektedir. Geçiş süreci, bir aktivasyon paketi ile basitleştirilmiş bir güncelleme süreci aracılığıyla gerçekleşecek.

Microsoft'a göre, yapı, Windows Copilot ile entegrasyon da dahil olmak üzere Eylül etkinliğinde sunulan tüm yeni özellikleri tanıtıyor.

Microsoft Teams'deki yenilikler

Ancak, eklemeler burada bitmiyor. Paket ayrıca Sohbeti Microsoft Teams'e (platformun ücretsiz sürümü) dönüştürüyor ve hizmeti Görev Çubuğuna ekliyor. Araç ayrıca bilgisayarınızdan SMS mesajları göndermenizi ve almanızı sağlayan Link to Mobile uygulamasıyla yeni bir entegrasyona sahip.


Güncelleme ayrıca Teams'e bağlı bir başka araç olan Xbox Oyun Çubuğu için yeni "Birlikte Oyna" widget'ını da sunuyor. Bu özellik, sohbet ederken oyununuzu gerçek zamanlı olarak iş arkadaşlarınıza yayınlamanıza olanak tanıyor.

Windows 11 Moment 4 yayınlandı

Salı günü (26) Microsoft, Moment 4 güncellemesini Windows 11 22H2 ile genel halk için de yayınladı. Kurumsal yapı gibi, paket de yakın zamanda sunulan tüm yeni AI özelliklerini tanıtıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.