Windows 12 haberleri, MIUI 14 tanıtıldı, bu haftanın özeti

Windows 12 haberleri, MIUI 14 tanıtıldı, bu haftanın özeti

Microsoft 2024'te piyasaya çıkabilir, Xiaomi MIUI 14 güncellemesini tanıttı, Apple bazı cihazları için takas fiyatlarını yükseltti, işte haftanın özeti.

Bir Xiaomi akıllı telefonunuz varsa, modelinizin MIUI 14 ile uyumlu olup olmadığını öğrenmenin zamanı geldi. Bunun yerine bir iPhone'unuz varsa ve onu takas etmek istiyorsanız, Apple takas teklifini daha cazip hale getirdiği için şimdi tam zamanı. Yeni söylentiler Nintendo Switch'in 2023'te piyasaya sürüleceğini öne sürerken, Google Android akıllı telefonlarınıza yeni bir özellik ekliyor, geri sayım sayacı, böylece doğum günlerini unutmayacaksınız!

Hangi Xiaomi akıllı telefonları yakında MIUI 14'ten yararlanacak?

Xiaomi, MIUI 14 olarak adlandırılan akıllı telefon kaplamasının yeni sürümünü tanıtmak için yıllık MWC 2023 konferansını kullandı. Mart ayına kadar Çinli üreticinin birçok akıllı telefonu güncellemeden faydalanabilecek. Cihazınızın uyumlu olup olmadığını öğrenmek için Mart ayı sonuna kadar MIUI 14 alacak akıllı telefonların tam listesi için haberimize göz atın.

Nintendo Switch 2'nin 2023'te piyasaya sürülmesini beklemeli miyiz?

Yeni bir Nintendo Switch 2 söylentisi bu hafta 4chan forumunda ortaya çıktı. Gerçekten de bir geliştirici, bu yıl piyasaya sürülecek yeni bir konsol modelinin hazırlandığından bahsetti. Bu, yeni nesil Switch söylentilerinin internete ilk kez düşmesi değil ve muhtemelen yeni bir konsoldan ziyade bir yineleme olacak.

Doğum günlerini hatırlamak için Kişiler uygulamanızda bir geri sayım

Android'deki Kişiler uygulamasının 4.2 sürümünde yeni bir özellik ortaya çıktı ve bu özellik sayesinde sevdiklerinizin doğum günlerini bir daha asla unutmayacaksınız. Öne Çıkanlar sekmesinde Google artık bir geri sayım sayacı sunuyor. Bu, özellikle dalgın kullanıcılar için deneyimi biraz daha kolaylaştırmayı amaçlayan kullanışlı bir özellik.

Apple satışlarını yeniden canlandırmaya çalışıyor

Apple'ın son zamanlarda rakamlarının düştüğü bir sır değil ve ABD'li dev, neredeyse tüm iPhone modellerinin ve bazı MacBook ve MacBook Air'lerin takas fiyatlarını artırarak satışlarını canlandırmaya çalışıyor. Ne yazık ki kullanılmış iPad'ler ve Apple Watch'lar bu değer artışından etkilenmiyor. Etkilenen iPhone modellerinin listesi ve tahmini takas değerleri için özel haberimize bakabilirsiniz.

Windows 12 şimdiden haber olmaya başladı

Sızıntı yapan @leaf_hobby'ye göre, Microsoft şu anda Windows 12 üzerinde çalışıyor. Windows 11 2021'de piyasaya çıkarken, Microsoft yeni nesil işletim sistemini 2024 gibi erken bir tarihte piyasaya sürebilir. Microsoft'un yapay zeka teknolojisine büyük ölçüde güveneceğini biliyoruz. Nitekim Yusuf Mehdi, The Verge ile yaptığı bir röportajda "[...] yapay zekanın kullanıcı deneyimi açısından doğal bir rol oynayabileceği diğer uygulamalar hakkında düşündüklerini" açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.