Xiaomi, resmi HyperOS logosunu tanıttı

Xiaomi, resmi HyperOS logosunu tanıttı

Xiaomi'nin Android üzerindeki arayüzü uzun yıllardır MIUI olarak adlandırılıyordu ancak bu yıl şirket bir değişikliğin gerekli olduğuna karar verdi.

Ekim ayında CEO Lei Jun, Android 14 güncellemeleri geldiğinde MIUI'den görevi devralacak olan HyperOS'u duyurdu. Güncellemelerden bahsetmişken, Android 14 tabanlı HyperOS 1.0'ın küresel kullanıma sunulması artık çok yakında.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak, bugün Xiaomi'nin X'teki resmi hesabı, aşağıda görebileceğiniz yepyeni HyperOS logosunu açıklamaya karar verdi.

Hoşuna gitti mi? HyperOS'un marka işaretinin yanında bir logoya da ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz? Yorumlarda bize bildirin. Bizim açımızdan, yeni ve şık bir logo yerine daha hızlı bir şekilde kullanıma sunulmasını tercih ederdik, ama belki bu sadece bize özgüdür?

Her neyse, HyperOS'un markaların hala aktif olarak yazılım güncellemeleriyle desteklediği tüm Xiaomi, Redmi ve Poco cihazlarına haftalar değil, önümüzdeki birkaç ay içinde yavaş yavaş ulaşmasını bekliyoruz, çünkü Xiaomi ne yazık ki hala o kadar hızlı değil bunlarla Samsung gibi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.