Xiaomi SU7 neler sunuyor

Xiaomi SU7 neler sunuyor

Xiaomi, akıllı telefon ve tablet yelpazesiyle tanınıyor ve şimdi şirket yeni bir elektrikli araç olan Xiaomi SU7'yi tanıttı; bu, Xiaomi'nin geliştirmekte olduğu bir dizi yeni elektrikli araçtan ilki.

Bu yeni Xiaomi SU7, Tesla ve Porsche gibi şirketlerin elektrikli araçlarına rakip olacak şekilde tasarlandı ve fotoğraflardan etkileyici görünüyor ve çeşitli güç seçenekleriyle satışa sunulacak.

Xiaomi EV'nin ilk ürünü olan ve merakla beklenen Xiaomi SU7, tasarımı, performansı, menzili, güvenliği ve diğer detaylarıyla dünya çapında ilk kez "önceden piyasaya sürüldü". "Tam boyutlu, yüksek performanslı, eko-teknolojili bir sedan" olarak konumlandırılan Xiaomi SU7, performansın, ekosistemin ve mobil akıllı alanın sınırlarını zorlamayı hedefliyor.

Çin şiirinden bir cümle alıntılayarak, "Sağlam adımlarla zirveyi geçiyoruz." Xiaomi Group'un kurucusu, başkanı ve CEO'su Lei Jun, Xiaomi'nin otomotiv endüstrisine girişinin akıllı telefon endüstrisinde önemli bir sıçramaya işaret ettiğini ve İnsan x Araba x Ev akıllı ekosisteminin döngüsünü kapatmaya yönelik önemli bir adım olduğunu belirtti. Lei Jun ayrıca, asırlık otomotiv endüstrisinin bugün çok az manevra alanı sunduğunu ifade etti: “Xiaomi, temel çekirdek teknolojilerin geliştirilmesinden başlayarak, olağanüstü bir araç üretme taahhüdünde bulunarak on kat yatırım yapmaya karar verdi. Xiaomi, 15 ila 20 yıllık çabayla dünyanın en büyük beş otomobil üreticisinden biri olmayı hedefliyor."

Yeni Xiaomi SU7 elektrikli araç hakkında daha fazla ayrıntıyı aşağıdaki bağlantıdaki Xiaomi web sitesinde bulabilirsiniz, henüz fiyatlandırma konusunda hiçbir ayrıntı yok, daha fazla ayrıntı alır almaz size bildireceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.