Xiaomi, yenilenen mobil işletim sistemi HyperOS'un logosunu ortaya koyuyor

Xiaomi, yenilenen mobil işletim sistemi HyperOS'un logosunu ortaya koyuyor

Xiaomi'nin yeni mobil işletim sistemi soyunma odasında hazırlanıyor ve yenilenen bu işletim sisteminin ilk detayı artık ortaya çıktı: logo.

Xiaomi'nin resmi Twitter hesabı, HyperOS'un logosunu içeren bir teaser fotoğrafı yükledi; hayranlar ve yorumcular, bu logonun Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları gibi mevcut logolara benzediğini (arsızca) gözlemledi.

Ekim ayında, Xiaomi CEO'su Lei Jun, Xiaomi 14 serisi ve gelecekteki telefonları için yeni mobil işletim sistemini kişisel olarak duyurmuştu; bu aynı zamanda son on yıldır aşina olduğumuz MIUI'nin de kullanımdan kaldırılması anlamına geliyordu.

İşletim sistemlerindeki değişim pek yüzeysel değil. Xiaomi akıllı telefonları için yeni HyperOS, artık cep telefonlarıyla sınırlı olmayan, hızla büyüyen Android ekosistemiyle daha iyi çalışacak şekilde tasarlandı ve aynı zamanda Xiaomi'ye birçok AIoT cihazı (bağlı ürünler veya ev aletleri) için birlikte çalışabilir bir işletim sistemi oluşturma konusunda gerçek bir şans veriyor. . Hatırlarsanız, Xiaomi'nin en sevdiği IoT yönteminin her ev aleti için ayrı uygulamalara sahip olması sinir bozucu olabiliyor.

Yeni logo hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni bir görünüm, Xiaomi'nin kullanıcı arayüzü duyularını ve kullanılabilirliğini iyileştirmeye yardımcı olur mu?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.