Yeni Kia EV5 EV resmiyet kazandı

Yeni Kia EV5 EV resmiyet kazandı

Daha önce Kia'nın iki yeni konsept aracını görmüştük ve şimdi de Kia yeni bir üretim elektrikli aracını tanıttı, Kia Ev5 bir dizi özellik ve ilginç bir tasarımla geliyor.

Tanıtımda modern bireyler ve aileler için kompakt bir elektrikli SUV olan EV5'in yanı sıra iki konsept model de tanıtıldı. Kia Concept EV3, Kia EV9'un avantajlarını kompakt bir SUV'da sunmayı amaçlarken, Kia Concept EV4 ise elektrikli sedanları çarpıcı bir tasarımla yeniden tasarlıyor. Etkinlik, ürün yelpazesini tanıtmanın yanı sıra, Kia'nın müşteri rahatlığını, güvenilirliğini artırmayı ve şarj altyapısı da dahil olmak üzere yaygın endişeleri gidermeyi amaçlayan EV stratejisini de sergiledi.

"Kia, elektrikli araç satın alma konusunda tereddüt yaratmaya devam eden endişelere çözüm sunmaya odaklanmış durumda. Çeşitli fiyat noktalarında eksiksiz bir elektrikli araç yelpazesi sunarak ve şarj altyapısının kullanılabilirliğini geliştirerek müşteri beklentilerini karşılayacağız," dedi Başkan ve CEO Ho Sung Song.

Yeni Kia Ev5 hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki bağlantıda yer alan Kia web sitesinden edinebilirsiniz, ancak henüz aracın ne kadara satılacağı veya tam olarak ne zaman satışa çıkacağı konusunda ayrıntılar bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.