Yeni Mac Pro ve 15 inç MacBook Air'in Nisan ayında çıkması bekleniyor

Yeni Mac Pro ve 15 inç MacBook Air'in Nisan ayında çıkması bekleniyor

Daha önce Apple'ın yeni bir 24 inç iMac piyasaya sürmeyi planladığını duymuştuk ve şimdi yeni bir Mac Pro ve ayrıca yeni bir 15 inç MacBook Air hakkında ayrıntılara sahibiz.

Bir süredir yeni Mac Pro hakkında söylentiler duyuyoruz ve ayrıca son zamanlarda yeni 15 inç MacBook Air hakkında bir dizi söylenti duyduk.

Bloomberg'den Mark Gurman'ın yakın tarihli bir raporuna göre, bu yeni cihazların her ikisini de yakında, muhtemelen Nisan sonundan önce bekleyebiliriz. Apple ayrıca Nisan sonundan önce yeni bir 13 inç MacBook Air de piyasaya sürecek. Mark Gurman'ın bu yeni Mac'ler hakkında neler söylediğini aşağıda görebilirsiniz.

iMac'in yanı sıra, Apple'ın ilkbahar sonu ve yaz ayları arasında yaklaşık üç yeni Mac piyasaya sürmesi planlanıyor. Bu üç model muhtemelen ilk 15 inç MacBook Air (kod adı J515), yerli Apple çiplerine sahip ilk Mac Pro (J180) ve 13 inç MacBook Air (J513) için bir güncelleme olacak.

Yeni Mac Pro, yeni M2 Ultra'yı içermesi beklenen en yeni M2 işlemciyle gelecek, yeni MacBook Air serisinin hangi işlemcilere sahip olacağı henüz belli değil.

Bu yeni Mac serisi hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek için sabırsızlanıyoruz, tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceğine dair bazı ayrıntılar alır almaz size bildireceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.