Yeni Steam Deck Düşündüğümüzden Daha Erken Geliyor!

Yeni Steam Deck Düşündüğümüzden Daha Erken Geliyor!

Elde taşınabilir oyun konsolları dünyası, her yerde oyuncuların kalbini fetheden yeni cihazlarla çalkalanıyor. Bunların başında Valve'ın sürpriz bir şekilde piyasaya sürdüğü ve kısa sürede meraklıların favorisi haline gelen Steam Deck geliyor.

Başarısıyla birlikte pek çok kişi "Steam Deck 2'yi ne zaman göreceğiz?" diye soruyor. Valve en az 2025 yılına kadar yeni bir konsol beklemememiz gerektiğini belirtse de, son ipuçları orijinalin güncellenmiş bir versiyonunun düşündüğümüzden daha yakın olabileceğini gösteriyor. İşte ayrıntılar...

Son söylentilere ve FCC dosyalarına göre yakında bir Steam Deck yenilemesi gelebilir. Yenilenen modelin yeni bir model numarasına (1030) sahip olması ve önemli ölçüde iyileştirilmiş indirme hızları için bir Wi-Fi 6E kartı içermesi bekleniyor. Diğer potansiyel iyileştirmeler arasında daha iyi bir pil ömrü, daha parlak bir ekran ve daha verimli bir soğutma sistemi yer alıyor. Steam Deck yenilemesine dahil edilebilecek potansiyel iyileştirmelerden bazıları:

  •     Önemli ölçüde iyileştirilmiş indirme hızları için Wi-Fi 6E
  •     Daha iyi pil ömrü
  •     Daha parlak ekran
  •     Daha verimli soğutma sistemi

Ancak, bu noktada bunların sadece söylenti ve spekülasyon olduğunu belirtmek önemlidir. Valve henüz Steam Deck yenilemesi için herhangi bir plan açıklamadı. Eğer bir Steam Deck yenilemesi yayınlanırsa, bunun aşamalı iyileştirmeler içeren küçük bir güncelleme olması muhtemeldir. Dediğimiz gibi, Valve zaten en az 2025 yılına kadar tam teşekküllü bir Steam Deck 2 yayınlamayı planlamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.