Yeniden tasarlanmış modüllere sahip Samsung Good Lock 6.0 duyuruldu

Yeniden tasarlanmış modüllere sahip Samsung Good Lock 6.0 duyuruldu

Samsung, Good Lock 6.0'ı duyurdu ve tamamen yeniden tasarlanmış modüllerle birlikte geliyor. Bu, OneUI 6.0 Beta güncellemesinin bir parçası olarak Ekran Gizleme özelliğinin yakın zamanda duyurulmasının ardından geldi.

Samsung geliştirme ekibi, Good Lock 6.0'ın mevcut modüllere çeşitli yeni özellikler ve geliştirmeler sunacağını söylüyor. Bu ayrıntılar geçtiğimiz günlerde Samsung topluluk gönderisinde sağlandı.

Samsung Good Lock uygulaması, Galaxy akıllı telefonlar ve diğer cihazlar için eksiksiz bir işlevsellik ve araç buketi ile birlikte geliyor. Good Lock 6.0, genel kullanıcı deneyimini geliştirirken kullanıcılara daha fazla kolaylık sunacak. Uygulama kilit ekranını, bildirim panelini, ana ekranı ve genel tutarlılığı geliştiriyor. Good Lock 6.0, önceki sürümlerden farklı olarak OneUI 6.0 Beta güncellemesinin bir parçasıdır. Good Lock 6.0 Edge Lithting+ özelliği Galaxy foldables ile sınırlı kalmayacak, tüm Galaxy akıllı telefonları kapsayacak.

DropShip Ride Together özelliği de OneUI 6.0'dan bağımsız olarak tüm Galaxy akıllı telefonlarda kullanılabilir. Ses Asistanı, ses panelinin rengini ve temasını değiştirmek için kullanılır ve ek efektler, animasyonlar ve kontrollerle birlikte gelir.

Wonderland modülü, Always-onDisplay'den Lock Screen veya Home Screen'e geçerken ek geçiş efektleri alacak. Herhangi bir özellik için günlük oluşturmak için NiceCatch uygulaması modelde otomatik olarak tetiklenir. Good Lock 6.0, herhangi bir bildirim veya sorun hakkında daha fazla ayrıntı oluşturacaktır. OneUI 6.0'ın bir sonraki iterasyonu için Samsung tarafından belirtilen ek özellikler var. Samsung ayrıca daha rahat kullanım için Dex'te büyük değişiklikler sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.