YouTube Music ve Premium 100 milyon aboneyi aştı

YouTube Music ve Premium 100 milyon aboneyi aştı

YouTube, YouTube Music ve Premium'un artık deneme kullanıcıları da dahil olmak üzere 100 milyondan fazla aboneye sahip olduğunu duyurdu.

YouTube'un Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adam Smith, 2015 yılında hem kullanıcılara hem de içerik oluşturucu ve sanatçı topluluğuna fayda sağlayacak bir YouTube deneyimine yönelik talebin farkına vardıklarını paylaştı.

Bu, kapsamlı bir müzik kataloğuyla kesintisiz, arka planda oynatma özellikli ve indirilebilir bir YouTube deneyimi isteyen müzik tutkunlarına ve hayranlara hitap eden yeni bir abonelik hizmetinin ve YouTube Müzik uygulamasının başlatılmasına yol açtı.

Smith, öğrenme, ayarlamalar yapma, yeniden markalaşma ve hizmetleri 100'den fazla ülkeye genişletme yolculuğunun altını çizdi. Geçtiğimiz yıl YouTube, Premium oynatma deneyimini iyileştirerek cihazlar arasında sorunsuz geçişler sağladı ve video kalitesini 1080p HD'ye yükseltti.

Premium kullanıcılar için üretken yapay zeka özellikleriyle ilgili deneylere dikkat çekti ve dinleyicilere yeni müzik keşfetmeye yönelik Örnekler sekmesi, kişiselleştirilmiş radyo ve YouTube Music'teki podcast'ler gibi yenilikler sundu.

Gelişim boyunca küresel YouTube topluluğu için mükemmel bir deneyim sağlamaya odaklanıldığını ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.