YouTube Premium Birçok Ülkede Zamlandı

YouTube Premium Birçok Ülkede Zamlandı

YouTube Premium fiyatları 1 Kasım 2023'ten itibaren belirli ülkelerde artacak.

Aslında bu pek de sürpriz değil, zira birkaç ay önce YouTube, YouTube Premium aboneliğinin fiyatını zaten yükseltmişti. Ancak bu değişiklik o dönemde bazı ülkeleri etkilememişti. Şimdi, koşullar herkes için bir kez daha "eşitlendi". İşte ayrıntılar...
YouTube Premium Fiyat Zammı Kasım Ayında Yürürlüğe Girecek

1 Kasım 2023 tarihinden itibaren YouTube Premium fiyatları aşağıdaki ülkelerde artıyor:

    Arjantin
    Avustralya
    Avusturya
    Şili
    Almanya
    Polonya
    Türkiye

Mevcut aboneler yeni fiyatlandırmayı bir sonraki fatura dönemlerinde görmeye başlayacaklar. Ancak Avustralya'da mevcut aboneler mevcut fiyatlarını en az üç ay daha koruyabilecekler. YouTube, fiyat artışının "Premium'u geliştirmeye devam etmek ve YouTube'da izlediğiniz içerik oluşturucuları ve sanatçıları desteklemek" için gerekli olduğunu söylüyor. YouTube ayrıca içerik oluşturucuların daha fazla para kazanmasına yardımcı olmak istediğini ve Premium'un fiyatını artırmanın buna yardımcı olacağını söylüyor.

Fiyat artışı, YouTube Premium'u etkilenen ülkelerdeki kullanıcılar için daha pahalı hale getirecek. Ancak, Premium'un sunduğu reklamsız izleme ve arka planda oynatma gibi özelliklere değer veren kullanıcılar, bunun yine de iyi bir değer olduğunu düşünebilirler. YouTube son zamanlarda reklam engelleyicilere karşı daha agresif bir tutum sergiliyor. Bazı durumlarda YouTube, reklam engelleyici yükleyen kullanıcıların video izlemesini bile engelledi. Bunun nedeni muhtemelen YouTube'un gelir elde etmek için reklam gelirine dayanmasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.