YouTube, Premium Lite abonelik planını sonlandıracak

YouTube, Premium Lite abonelik planını sonlandıracak

The Verge tarafından bildirildiği üzere YouTube, reklamsız Premium Lite abonelik planını sonlandırıyor. Müşteriler, YouTube'dan Premium Lite'ın 25 Ekim 2023'ten sonra artık kullanılamayacağını belirten bir e-posta aldı.

YouTube, Premium Lite'ı iki yıl boyunca test ettikten sonra belirli ülkelerde reklamsız video izleme için daha düşük maliyetli bir plan olarak tanıttı. Aylık 6,99 € fiyatındaki bu plan, 2021 yılında Belçika, Danimarka, Finlandiya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç ve İsveç dahil olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde başlatıldı.

Reklamsız görüntüleme sağlıyordu ancak çevrimdışı indirme, arka planda oynatma veya YouTube Music'e erişim gibi özellikler içermiyordu. Mevcut Premium Lite abonelerinin iki seçeneği olacak: YouTube'u reklamlarla izlemeye geri dönmek ya da YouTube Music'e erişimi de içeren daha pahalı YouTube Premium'a yükseltmek.

YouTube, Lite abonelerine, daha önce deneme sürümünü kullanmış olsalar bile, bir aylık ücretsiz YouTube Premium deneme sürümü sunacak. Bu tekliften yararlanmak için abonelerin Lite aboneliklerini iptal etmeleri ya da iptal edilmesini beklemeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.