O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Jürisi Belli Oldu! Sürpriz Dikkat Çekti

O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Jürisi Belli Oldu! Sürpriz Dikkat Çekti

Yılbaşı özel programları her yılın trendleri arasında yer alıyor ve O Ses Türkiye son yılların en çok izlenenlerinden olmayı başarıyor. Acun Ilıcalı yılbaşı jüri üyelerini açıkladı.

Yılbaşına az bir zaman kaldı ve o geceye özel programlar için çalışmalar çoktan tamamlandı. TV 8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye birkaç yıldır olduğu gibi bu yılbaşında da özel bir yayınla izleyiciler karşısına çıkıyor. Programın bu yılki jüri üyelerinin kimler olacağı büyük merak konusuydu. Acun Ilıcalı O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel programının jürilerinin kimlerden oluşacağını açıkladı.

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı Yapacak

Acun Ilıcalı sunuculuğunda gerçekleştirilecek olan O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel programı 31 Aralık 2022 Cumartesi günü yayınlanacak. Bu yıl yarışmanın jüri üyeleri arasında Hadise yer almayacak. Programın müdavimlerinden olan Hadise’nin jüri üyeleri arasında olmaması büyük dikkat çekiyor.

Yine muhteşem bir müzik şöleniyle birbirinden ünlü isimlerin seyircilere eşsiz bir zaman yaşatacağı eğlence anları milyonları ekran başına kilitlemeyi hedefliyor. Bu yıl da sevilen ünlülerin yeteneklerini sergileyeceği özel bölümde kimlerin yarışacağı henüz belli değil. Fragman yayınlandığında o da öğrenilmiş olacak.

İşte O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel Jürileri

O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel yayınının jüri üyeleri Sedan Sayan, Ebru Gündeş, Yıldız Tilbe ve Beyazıt Öztürk’ten oluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.