TRT1’in 2 dizinin ipini çekti: Teşkilat ve Gönül Dağı’ndan üzen haber geldi!

TRT1’in 2 dizinin ipini çekti: Teşkilat ve Gönül Dağı’ndan üzen haber geldi!

Katar’da düzenlenecek olan FIFA Dünya Kupası maçları TRT1 ekranında yayınlanacağı için dizilerin bazıları için ara verme zorunluluğu ortaya çıkacak. Bu diziler arasında Gönül Dağı ve Teşkilat gibi sezonun en beğenilen yapımlarının olması, milyonlarca izleyiciyi olumsuz etkileyecek.

Dünya Kupası futbol müsabakaları 20 Kasim ile 18 Aralık tarihleri arasında oynanacak ve TRT1 de Türkiye’deki yayıncı olarak bu maçları izleyicilerle buluşturacak. Bu maçların yayını nedeniyle de zaman zaman TRT1 dizilerinin izleyicilerle bulaşamayacağı bir döneme giriş yapılıyor.

Dünya Kupası maçlarının tamamlanacağı 18 Aralık tarihine kadar tüm TRT1 dizileri için yayın planında aksaklıklar yaşanacak. Bazı diziler özetsiz yayınlanacak, bazıları ise bir kaç hafta ara vermek durumunda kalacak.

19 Kasım Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisinin 77. bölümü ekrana gelecek, fakat 26 Kasım akşamı dizinin 78. bölümü ekranda olmayacak.

20 Kasım Pazar akşamı Teşkilat dizisinin 56. bölümü ekrana gelecek ama bir sonraki hafta dizinin yeni bölümünü ekranda bulamayacaksınız.

Alparslan, Yürek Çıkmazı dizilerinin bu hafta yeni bölümleri özetsiz olarak ekrana gelecek. Ancak sonraki hafta neler olacağı henüz net olarak bilinmiyor.

24 Kasım Perşembe günü Balkan Ninnisi, 25 Kasım Cuma Kasaba Doktoru, 26 Kasım Cumartesi Gönül Dağı ile 27 Kasım Pazar akşamları Teşkilat dizileri ekrana gelemeyecek.

TRT1’in Dünya Kupası maçları nedeniyle gelecek hafta dizilerine ara vermesi durumu, programa göre ilerleyen haftalarda da izleyicileri olumsuz etkileyecek gibi gözüküyor.

Dünya Kupası karşılaşmaları bitene kadar TRT1 dizilerini izleyenler için büyük bir sıkıntı yaşanacağını belirtmek gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.