HTC U23 Pro Tanıtıldı

HTC, yeni bir Android akıllı telefon olan HTC U23 Pro'yu tanıttı ve telefon Qualcomm Snapdragon 7 gen 1 mobil işlemciden güç alıyor, 12GB RAM ile birlikte geliyor ve 256GB dahili depolama alanına sahip.

HTC, yeni bir Android akıllı telefon olan HTC U23 Pro'yu tanıttı ve telefon Qualcomm Snapdragon 7 gen 1 mobil işlemciden güç alıyor, 12GB RAM ile birlikte geliyor ve 256GB dahili depolama alanına sahip.

Cihaz, 2400 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,7 inç OLED ekranla geliyor, ekran 120Hz yenileme hızına sahip ve ekranda Gorilla Glass Victus bulunuyor.

Yeni HTC U23 Pro akıllı telefon bir dizi kamera ile birlikte geliyor, telefonun arkasında 108 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş kamera, 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik kamerası eşlik ediyor.

Telefon ayrıca Android 13 ile birlikte geliyor ve 4600 mAh batarya ve 30W hızlı şarj özelliğine sahip. Kahve Siyahı ve Kar Beyazı olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olan telefon şu anda İngiltere'de £499 karşılığında ön siparişe sunulmuş durumda.

Telefonu 18 Mayıs'tan 4 Haziran'a kadar ön sipariş veren herkes ücretsiz bir çift HTC True Wireless Earbuds Plus kazanacak, kulaklıkların siyah ya da beyaz renkleri mevcut. Aşağıdaki bağlantıdan daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz.

HTC U23 pro, metaverse dalmak isteyenler için yeni nesil özellikler içeriyor. Dijital ikiz avatarınızı oluşturun ve gerçekliklerinizi harmanlayan sürükleyici sosyal seçeneklerin keyfini çıkarın. VIVERSE uygulaması, insanların avatarlarını yeni stiller ve aksesuarlarla özelleştirmelerine sorunsuz bir şekilde yardımcı olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

SON DAKİKA: Kritik uyarı sabah saatlerinde o illerde yaşayanlar için geldi
Cloud4Next, bulut dönüşümünde Suudi Arabistan’a da rehber oluyor
Gençler, Akbanklı Liderlere İlham Vermeye Devam Ediyor
Galaxy AI yeni güncellemeyle artık daha fazla dili destekliyor
Tag heuer yeni modellerini watches & wonders’ta tanıttı