Milyonları Ekrana Kilitleyen "İnci Taneleri" dizisinden Final Kararı...

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri' dizisi, Final kararı aldı. Dizi kaçıncı bölümde ekranlara veda edecek?

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi final yapıyor.

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü üstlendiği bu dizi, perşembe akşamları Kanal D'de izleyici ile buluşuyor.

Kadrosunda Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka gibi ünlü isimlerin yer aldığı diziden izleyicilere kötü haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İnci Taneleri, eğer bir değişiklik olmazsa 45. bölümde ekrana veda edecek. Öte yandan, konuk oyuncuların katıldığı fenomen dizide son olarak Kamil Güler rol alacak.

Güler'in İnci Taneleri'ne Koray rolüyle dahil olacağı ve Selma Ergeç'in hayat verdiği Piraye'nin eski eşi 'Koray' rolüyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kelebek Haberleri

SON DAKİKA: Türk Müziğinin Efsane İsmi İlhan Şeşen'i Kaybettik
Güzel Oyuncu oğlunun yüzünü Sır Gibi Saklıyordu; Oğlu İlk Kez Görüntülendi!
Dilan Polat Şaka Yaparken Gerçekle Yüzleşti! Hamile Mi?
Mal varlığıyla gündeme gelen Diva'dan vasiyet açıklaması: Mallarının Varisi Kim Olacak?
Galatasaray'ın Süper Kupa'daki Yolunda Rakibi Belli Oldu