1 Mayıs 2023 Güncel Sigara Fiyatları Kaç Para? Bugün 1 Paket Sigaraya Ne Kadar Zam Yapıldı? İşte Detaylar...

1 Mayıs 2023 Güncel Sigara Fiyatları Kaç Para? Bugün 1 Paket Sigaraya Ne Kadar Zam Yapıldı? İşte Detaylar...

Son yıllarda fiyatlarda yaşanan artış ile birlikte sigarada yeni zamlar kapıya dayandı. Sigara fiyatlarına zam mı geldi? Sigara fiyatları zam sonrası ne kadar olacak? Sigaraya ne kadar zam yapılacak?

Ramazan ayı ile birlikte sık sık gündemde yer alan sigara zamları kapıya dayandı. Gündemde yer alan sigara zam beklentileri ile birlikte tiryakiler soluğu markette aldı. Sigara fiyatlarına dair araştırmalar yapan tüketiciler, "Sigara fiyatlarına zam mı geldi? Sigara fiyatları zam sonrası ne kadar olacak? Sigaraya ne kadar zam yapılacak?" gibi daha birçok soru işaretine cevap arıyor.

Son günlerde zamlara dair gelen açıklamalar ile birlikte tiryakiler zam sonrasına sigarayı bırakacak. Özgür Aybaş'tan gelen açıklama ile birlikte sigara fiyatlarına zam geliyor.

Son dönemlerde tüketici sayısında büyük bir artış yaşanan sigara fiyatlarında yeni zam beklentileri oluştu. Son olarak 2023 yılında gelen sigara zammı ile birlikte isyan eden tüketiciler yeni zam haber ile birlikte marketlere akın etti.

TİRYAKİLER SİGARA SATAN MAĞAZALARA AKIN ETTİ

Stoklamaya başlayan sigara tiryakileri gelecek olan zamdan etkilenmemeye çalışıyor. Sigara fiyatlarındaki zamma dair kısa bir süre önce Özgür Aybaş tarafından duyuru geldi. Sigara fiyatlarına dair yaptığı açıklama ile birlikte gündem değişti.

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş ara zam yapılacağını belirterek büyük bir zam beklediğini açıkladı. 2023 yılının başında 4 TL kadar zam alan sigara fiyatlarına bu kez 8 TL'lik bir zam bekleniyor. Gelecek olan zam ile birlikte sigara fiyatlarının 40 - 50 TL arasında olması bekleniyor.

1 MAYIS GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

Uzun Parliament fiyatı: 37 TL
Kısa Parliament fiyatı: 37 TL
Marlboro White fiyatı: 35 TL
Marlboro Touch Blue fiyatı: 35 TL
Marlboro Edge Sky fiyatı: 35 TL
Marlboro Edge fiyatı: 34 TL
Parliment Aqua Blue Slims fiyatı: 38 TL
Davidoff C Line Blue fiyatı: 33 TL
Winston fiyatı: 34 TL
Winston Selender fiyatı: 33 TL
Parliament fiyatı: 37 TL
Kent fiyatı: 33 TL
Marlboro Edge Blue fiyatı: 34 TL
Camel Yellow Tütün 100 gr 55 TL
Marlbora paket fiyatı: 36 TL
Parliament Midnight Blue fiyatı: 36 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.