Acil Nakit İhtiyaçları Olana Müjde! Hemen Başvuru Yapan Kişiye 20 Bin TL Nakit Para Verilecek...

Acil Nakit İhtiyaçları Olana Müjde! Hemen Başvuru Yapan Kişiye 20 Bin TL Nakit Para Verilecek...

Acil nakit ihtiyacı olan kişilere bayram öncesinde 20.000 TL faizsiz ve geri ödemesiz olarak nakit desteği için haber geldi. Bayram öncesi faizsiz krediyi almak istiyorsanız o bankadan tam size göre 6 ay geri ödemesiz olarak nakit destek ödemesi veriliyor

3 Gün süre içinde başvuru yapan kişilere ATM'den 20.000 TL faizsiz kredi desteği alabilecek. Peki, faizsiz bayram kredisi için koşullar nedir? Hangi bankalardan faizsiz bayram kredisi veriliyor?

20.000 TL’lik Faizsiz 6 Ay Geri Ödemesiz Olarak Bayram Ödemesi Verilecek

Ramazan Bayramı öncesinde bayram kredisini kullanmak isteyenlere İş Bankası'ndan duyuru geldi. Türkiye İş Bankası’ndan yalnızca müşterilere özel 20.000 TL faizsiz ve 6a ay geri ödemesiz bayram kredisi sağlanıyor. Türkiye İş Bankası’ndan bayram kredisi kampanyası çerçevesinde banka müşterisi olanlara mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinden başvurularını yapabiliyorlar. İş Bankası’ndan faizsiz kredi kampanyasına 6 ay geri ödemesiz ve herhangi bir faiz uygulaması bulunmuyor. Üst limit ise 20.000 TL olarak ortaya çıktı. Ancak kredi kullanma koşuluna uygun olmanız halinde daha yüksek limitli olarak kredi kullanma imkanınız da bulunuyor.

ATM Üzerinden 20.000 TL Nakit avans Desteği Sağlayabilirsiniz

Türkiye İş Bankası'dan faizsiz bayram kredisi kampanyası ile nakit avans şeklinde ödeme sağlanıyor. 15 Nisan itibari ile başlayan kampanya ile 30 Nisan 2023’e kadar sürecek. Eğer, İş Bankası’nın müşterisi değil iseniz kampanyaya katılım İşCep mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyin ve ardından müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayıp hemen bankanın müşteri olabilirsiniz. İş Bankası’ndan faizsiz nakit avans kampanyası bayrama özel şekilde veriliyor ve kredide limit 3.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir. Ancak daha yüksek limitli nakit para ihtiyacınız bulunuyorsa düşük faizli kredi kampanyaları için başvuru yapmanız şartı bulunuyor. İş Bankası’ndan faizsiz nakit avans kampanyası çerçevesinde alacak olduğunuz nakit desteğini banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan ATM'lerden anında çekebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.