Devletten Ödeme Müjdesi Geldi! Paralarınız Hesabınıza Yattı!

Devletten Ödeme Müjdesi Geldi! Paralarınız Hesabınıza Yattı!

Devlet tarafından sağlanan ödemeler hakkında araştırmalar devam ediyor. Yapılan açıklamalar kapsamında 4337 TL ödeme yapıldığı belirtildi. Hemen hesaplarınızı kontrol edin. İşte konu hakkındaki detaylar…

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapılan ödemeler hesaplara yatırılmaya başladı. Her ay belirli aralıklarla hesaplara yatırılan ödemeler Nisan ayında da kaldığı yerden devam ediyor. 4337 TL olarak yatırılan ödemelerin hesaplara yatırıldığı belirtildi. Ödemeleri kontrol etmek isteyen vatandaşlar iki farklı yöntem kullanarak sorgulama yapabilir. İşte konu hakkındaki detaylar…

DEVLETTEN 4.337 TL ÖDEME

Devlet tarafından sağlanan pek çok farklı ödeme seçeneği bulunuyor. Yaşlı, engelli, bakıma muhtaç kişiler için yapılan 4337 TL'lik ödemeli hesaplara yatırıldığı açıklandı. Her ay düzenli olarak yapılan ödemeler il bazında hesaplara yatırılıyor. Ödemelerin yatıp yatmadığını sorgulamak isteyen kişiler ise iki farklı yöntem kullanarak sorgulama işlemi yapabilmektedir. E-devlet sistemi üzerinden kontrol edebildiğiniz gibi SMS ile birlikte sorgulama yapabilirsiniz.

E-DEVLET SORGULAMA YÖNTEMİ

Evde bakım maaşı alan kişiler e-devlet sistemi üzerinden T.C kimlik numarası ve şifreleri ile birlikte sorgulama işlemi yapabilmektedir. Sisteme giriş yaptıktan sonra arama kısmına “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” yazarak ödemelerin yatırılıp yatırılmadığını öğrenebilir.

SMS SORGULAMA YÖNTEMİ

E-devlet sisteminin yanı sıra SMS yöntemi ile sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Evde bakım parası alan kişiler Ziraat Bankası aracılığıyla cep telefonu üzerinden ödeme sorgulayabilir. Ödemeleriniz Ziraat Bankası üzerinden alan kişiler telefonlarının Mesaj kısmına BAKIYE yazıp 4737’e SMS atarak sorgulama işlemlerini tamamlayabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.